Kazakstanbesök

Twilight var verkligen bra! Mycket bättre än tvåan! Dock är det väl som alltid att en film inte kan göra boken helt rättvisa, det är väl omöjligt att få med alla detaljer, tankar osv om man inte vill göra en film på typ 10 timmar! Så man ska aldrig jämföra med boken och med tanke på det är jag väldigt nöjd! Haha jag är väl en riktig nörd, men kan knappt vänta tills fjärde filmen kommer. Det är ju där allt händer!!!! Och jag fattar inte hur Rob Pattinson kan vara så otroligt attraktiv som Edward, men typ inte annars!? Ett mysterium!

Idag blev det fika i Gbg med Dalia. Vi valde ett café i Haga och sen gick vi runt och kollade lite i de mysiga små affärerna som man aldrig besöker annars.

Sen skulle Sandra hämta upp en utbytesstudent som kom från Kazakstan idag så jag mötte upp dem och följde med och skaffade svenskt mobilnr och annat viktigt till honom. Kan ju inte säga att han hade den bästa engelskan så det var inte det lättaste att kommunicera med honom! Hade typ förväntat mig Borat, men som tur var så var han inte det minsta lik! Haha han hade inte samma badkläder iaf ;)


I like it!

Stranden idag igen! Nästan ännu varmare idag och jag klagar inte!

Ikväll ska jag och Sandra först till Friskis och sen blir det middag hos mig, och senare ska jag på Eclipse på bio med ett stort gäng som Emma har dragit ihop! Bra dag skulle jag vilja säga! :D Och det bästa är att det är nästan två hela månader kvar tills skolan börjar!








En rosa Evy

Åhhh första dagen på stranden idag! Såååå underbart! Stina och jag åkte ut till Vita Sand och stekte på klipporna. Baksidan har allt blivit lite rosa nu ikväll, men det hör väl till! Ska dit imorgon med! Vill aldrig att de fina vädret ska ta slut!

Sjukt kassa domare

Måste bara flika in lite snabbt innan jag går och lägger mig hur sjukt kassa domarinsatser det har varit i VM idag! Först döms Englands mål bort, fast bollen helt klart är flera decimeter inne! Det fåååår ju bara inte hända. Nu blev det ju 4-1 så det hade kanske inte spelat någon roll, man det kan man ju aldrig veta säkert! Sen får Argentina godkänt för ett mål som är så offside att det bara skriker om det! Och detta ska vara VM???? Hallå!?




Partynight!

Firade min 20-årsdag igår! Det blev en kanonkväll verkligen! Till en början var jag lite ledsen för att det var så många som inte kunde komma, och framför allt för att 5 pers avbokade i sista stund, men när vi väl drog igång var det glömt! Vi var först hos mig några timmar och sen blev det Parken. Tack så jättemkt ni som kom, jag hade verkligen hur kul som helst och det tror jag ni med hade!!!!!!!! Låter bilderna tala för sig själva ;)













Midsommarafton

Midsommar var jättebra! Jag och Sandra gjorde kransar på morgonen (som iofs töjde sig efter 10 min så de ramlade ner över ansiktet, men ändå!). Sen åkte vi till Linus, där det blev kubb, midsommarmat och musik. Vi var noga med att förklara alla svenska traditioner för Sandras kompis Beck som är från USA. Han fick prova på både kubb, sill och nubbe och till och med små grodorna, som sandra å snällt översatte på bästa vis! Haha. Sen på kvällen åkte vi ut till Stora Varholmen där Linus o Dom spelade hela kvällen. Sjukt bra var det! Riktigt go stämning och mycket dans och riktigt blandade åldrar på publiken, allt från barn, tonåringar, föräldrar och pensionärer. Helt klart en bra midsommar!

Ikväll ska jag fira min födelsedag i efterskott! Är jättetaggad! :D Snart kommer gästerna så jag förbereder för fullt!




Stagedive!


Elvis är ute!!!!!!

Nu har vi äntligen klarat av uppdansningen av Elvisdansen som jag och Bona har gjort! Såååå gött att ha det gjort. Och tjejerna var jätteduktiga idag och alla som var där klarade det! Känns iofs ganska synd att jag inte kommer få se första gången den dansas på spelning, eftersom det kommer vara i Tjeckien och jag inte ska med dit. Men Bona har lovat att filma och jag kommer ändå vara sjukt stolt varje gång vi gör den på spelning i framtiden :D

Här är Elvisdansen när den precis hade lärts ut på kom-igång-helgen i våras. Nu ser den ännu bättre ut när folk har lärt sig den ordentligt! :) (vet inte om det går att se den om man inte är vän med Alex, men försök ändå ;) hehe)


Sen var det också Lindas 15-årsdag idag, så vi var över med blommor och choklad och blev bjudna på tårta!

Imorgon på midsommar ska jag följa med Sandra ut till en ö på en tillställning där Linus o Dom ska spela! Ska bli jättekul och vi planerar att göra kransar och allt imorgon bitti. Sandra tar med sig en amerikan dit så då ska det minsann visas hur en äkta svensk midsommar går till ;)




Zzznark

Haha råkade visst sova 12 timmar inatt! Behövdes väl antagligen gissar jag men ändå ;) kan inte säga annat än att man är utvilad nu!

Ikväll är jag tamburmajor i Frihamnen, börjar känna mig hemma i rollen nu! Var tydligen bara 2 dansare, 5 flaggisar och 9 musiker på spelningen igår :S Shit asså! Hoppas på att det kommer fler idag. Tänker bara på hur det ska bli i juli, när vi baaaaara har båtspelngnar förutom Vallgatan i slutet... Kan behövas rätt många pepptalk då kan jag gissa... Synd om det ska gå utför med oss för att folk inte kommer..


Disneyland Paris förra sommaren



Ryssland 2008



Italien 2007

 


Andra audition

Har precis kommit hem från att jympapass på friskis. Träningsvärken efter i söndags var inte dålig, så vi får väl se hur det blir imon.. haha

Var audition i Varberg idag med och jag tycker det var fler duktiga idag än igår! 3 av de sökande har gått en cirkusutbildning och visade en del tricks. Grymt häftigt, jag önskar att jag var lite mer akrobatisk! Känns jättekonstigt att det ska börja en ny klass efter oss!

Fick också reda på idag att min lärare Sofia typ känner Mariette!!!! Helt sjukt att jag inte har vetat det under hela tiden jag gått i skolan!!! Eller ja det var väl inte hon som känner henne riktigt, utan hennes pojkvän som hade spelat i hennes band. Men Sofia hade båda varit på middag med henne och varit ute i samma sällskap, så ändå!!!! Haha jag blev helt till mig när jag fick veta det!  Status, hahahah ;)

Löftis

Det var jättekul att vara på Löftadalens audition idag! Man såg verkligen saker som Lena och Sofia har pratat om det här året. Jättetydligt. Folk som tittade ner i golvet istället för att presentera sig för juryn, hur segt det gick varenda gång de skulle flytta sig i rummet innan det hände något, hur man verkligen fick dra det ur dem för att få fram energi osv. Och man märkte också hur sjukt mycket bättre man själv har blivit på att ta upp nya steg och känna igen danstermer under det här året och att ta i och ta ut stegen och visa att man vill. Nu menar jag inte att alla som sökte var dåliga, verkligen inte!!!! Självklart var det också väldigt roligt att se när någon satte en diagonal perfekt, kickade upp med ett spikrakt ben med full kontroll eller gjorde en klockren dubbelpiruett! Men man såg saker som man vet att man själv har gjort likadant och fått hjälp och insikt hur man ska utveckla och det var väldigt intressant! Och året i Varberg blev med ens ännu mer meningsfullt än jag redan tyckte, när man liksom ser utvecklingen i svart på vitt, för jag vet att jag var precis som de för ett år sedan.

Ett år sedan..

Skulle egentligen gått på Dalias afro powerdance-pass idag, men det blev inställt så det fick bli medel på Friskis istället. Jag som hade sett fram emot det! Men det får bli en annan gång snaaaaart!!!!

Imorgon är det audition på Löftadalen. Jag ska vara där som värdinna, typ svara på frågor, känna av läget bland de sökande och titta när de gör sina dansprov. Ska bli jättekul! Kan inte riktigt fatta att det var ett år sedan jag själv sökte, nervös och grymt förkyld som en svit efter Ayia Napa-resan! Kommer ihåg att jag fasade för att vi skulle rulla ner och stå med huvudet neråt länge, för jag var helt tjock i huvudet av snor, så jag skulle typ exploderat! Kunde aldrig föreställa mig vad den auditionen skulle komma att betyda för mig. Jag hade ju nästan bestämt mig för att jag ville ha en paus från skolan och att jag skulle tacka nej oavsett om jag kom in, men så blev det ju inte riktigt! Och det är jag glad för! Detta året i Varberg har jag lärt mig sjukt mycket om dans, teknik, kroppen, mina styrkor och svagheter och inte minst haft sjukt kul och träffat många härliga vänner!


Hannas bild


Unbelievable!

Måste lägga in det här klippet med! Dansparet/akrobaterna från konserten i fredags, fast här i sin riktiga miljö. Tvivlar på om jag någonsin sett något bättre! Om ni inte såg i fredags MÅSTE ni ta en titt på det här!!!!!


Vigseln

Här är vigseln om någon mot all förmodan skulle ha missat den. Även Agens och Björn Skifs låt, skriven av Jörgen Elofsson. Oerhört vacker sång, det enda jag stör mig på är Agnes wannabe-amerikansk-popdiva-fasoner, men det kan man ha överseende med!








How to lose a guy...

Nu är de gifta! Inte varje dag man får se en svensk prinsessa gifta sig! Så där satt jag hemma i tv-soffan och grät för att det var så vackert! Men nu får det vara nog, orkar inte följa hela festen osv..

Så nu ska jag snart till Dallan och kolla på Hur man blir av med en kille på 10 dagar!


The Wedding

Om en timme händer det! BRÖLLOPET! Alla kungligheter, alla klänningar, inte minst Victorias förstås! Och ögonblicket då de säger JA till varandra! Vilken dag!


Bröllopskonserten

Kollade precis på konserten för Victoria och Daniel. Hade jättehöga förväntningar på den, tänkte verkligen att nu ska vi i lilla Sverige visa vad vi har att bjuda på. När den började lida mot sitt slut måste jag säga att jag var lite besviken. Efter över en timmes föreställing var Magnus Ugglas "Värsta Grymma Tjejen" den största höjdpunkten, blir det inte mer tänkte jag!? Men så vände det plötsligt. Slutspurten bjöd på ett fantastiskt kinesiskt danspar som utförde en extraordinär variant av Svansjön, där tjejen bl a stod på point på killens huvud i någon form av megaspagat bakåt. Typ det sjukaste jag sett och Victoria verkade helt chockad. Sen kom Roxette med "The Look" och det fick igång alla kungar, drottningar, prinsar och prinsessor minsann! Till slut sjöng en barnkör till brudparet och det var riktigt fint, nästan lite tårframkallande! Så till slut var jag riktigt nöjd med konserten i alla fall!


Taggar för bröllop

Seriöst vad hände i Tyskland-Serbienmatchen?? Vinst för Serbien med 1-0??? Utvisning på Klose?? Dock tycker jag inte att resultatet speglade matchen, Tyskland var ju helt klart det bättre laget, trots en man mindre. Men ärligt talat de ska inte förlora mot Serbien och inte göra ett enda mål på hela matchen!!!

Taggar för bröllopet nu! Även om jag tycker att det har varit på tok för mkt uppståndelse runt det så är det något jag absolut inte missar imorgon! Ett historiskt ögonblick vad man än tycker! Skulle egentligen gått på 20-årsfest i Lidköping imorgon, men jag skulle inte kännt någon där förutom födelsedagsbarnet, så jag kände att det kanske inte skulle blivit så roligt för mig, så därför stannar jag hemma och kollar på Vickan & Daniel istället.


Uppklädd i Tölötröja

Spelningen gick väldigt bra faktiskt, var dock inga dansare, (hmmm!) så lite mindre för mig att göra, men det är min bästa spelning som tamburmajor hittills! Satte alla avslagen trots att det var många icke dans-låtar och det är jag stolt över! Det enda problemet var att komma dit! Anlände till Frihamnen 16.48 och vi skulle ställt upp fem i. Dessa fruktansvärda rusningstrafiksköer asså! Panik!!! 

Sen blev det en skogspromenad med Sandra, den stackaren som varit sjuk hela veckan. Men nu verkar hon vara på rätt väg igen. Vi åkte och hämtade Linda efter hennes fotbollsträning med. Och av en slump hade jag på mig Tölö Damjuniorer-tröjan, som jag aaaaldrig har på mig annars! Det var ju bara tänkt att vi skulle gå en promenad, så jag slängde bara på mig en myströja jag hittade liksom. Haha så jag vågade inte gå ur bilen på Hamravallen för det känndes typ som att folk skulle tro att jag hade "klätt upp mig" speciellt för att vi skulle åka dit! :P hahahaah eller att jag alltid går runt i min gamla Tölötröja från 2005. Och Sandra hade passande nog en grön tröja med vita ränder så vi höll oss i bilen!


Vi på Liseberg i måndags:



Med en räkmacka i magen

Mmm nu är jag hemma från fikat, det blev en härlig räkmacka och en hallongrotta, slog på ganska stort så att jag ska hålla mig över spelningen ;)

Kollar lite halvt på Argentina-Sydkorea nu. Mitt i all denna fotboll blir jag faktiskt sugen på att spela själv. Var över tre år sedan jag slutade med det nu. Det är ganska längesen när man tänker efter. Men jag ångrar inte en sekund att jag valde att lägga tiden på dansen istället! Men trots det kan det börja klia i högerfoten vid vissa tillfällen, som nu när det är VM t ex...

Grattis!

Idag fyller min pappa år :D Så det har redan blivit tårta och sen ska vi ut till Gottskär på födelsedagsfika. Och lite senare ska jag vara tamburmajor i Frihamnen.


HN

Jag och Dallan i Hallands Nyheter :)


Sunshine

Solen är tillbaka!!!!! Shit vad härligt!!!!! Idag blir det två spelningar, verkligen fullspäckade spellistor i dessa tider alltså! Och jag har jobbat upp min procent den här veckan, så det är ju bra. Satsar ju på en gratis resa nästa sommar, då det inte är helt omöjligt att jag gör min sista GL-resa ;)

Resumé

Här kommer en liten sammanfattning av mina auditions, ganska bra läsning faktiskt! Särskilt för att vara första året jag försöker mig på sånna här sökningar.



- Performing Arts School, Göteborg
  Vidare till tredje och sista dagen, kom in på den förberedande linjen






- Musikteaterskolan, Bjärnum
  10:e reserv, kom in på Show/Musikallinjen i Markaryd






- Balettakademien, Göteborg
  Vidare till andra dagen


Slut på äventyret

Ingen fortsatt BA-audition för mig tyvärr.. Menmen jag har gjort riktigt bra ifrån mig och är väldigt nöjd! Men lite bitter har man faktiskt rätt att vara så därför måste jag flika in att det är lite konstigt, för av alla jag har sett så har jag varit i stort sett bäst på dansen, i alla fall helt klart på koreografin och dansen är ju ändå 50% av de proven vi har gjort så det borde ju ha ganska stor inverkan eller!? Bara en liten parentes sådär ;)

Men nu ska jag köra stenhårt på PAS ett år och jobba järnet med sången och teatern så vem vet kanske går det hela vägen fram nästa år?

Förlåt för lite bildlösa inlägg nu det senaste, ganska tråkigt jag vet, får bli bättre på det!

Dag 2

Är hemma efter en betydligt längre auditiondag. Fick sjunga sist av ALLA som hade gått vidare. Lite typiskt men det är ju bara att vänta! Vi började med dans; diagonaler och en kombination. Det kändes jättebra och dansen ska ju vara mitt trumfkort också så det känns skönt! Sen var det rätt många timmar tills det var min tur att sjunga, så jag åkte in till stan, där jag av en slump träffade Johanna och Frida, så jag gick runt med dem några timmar. Sen åkte jag tillbaka rätt mkt tidigare än jag hade behövt, men det är ju så, man vill alltid vara på den säkra sidan! Men runt 18:30 fick jag komma in och sjunga och jag är nöjd med min insats. Nu kan resultatet komma upp på hemsidan när som helst, vill bara veta nuuuuu om jag har gått vidare!!!!!!

Spelning igen

Äntligen verkar det ha löst sig med Elvisdansen, känns skönt att inte behöva tänka mer på det! Spelningen gick bra och vi fick t o m lite sol :) Nu blir det till att ladda det sista inför imorgon!!!

Lånar två bilder av Staffan från igår:




 


Elvis-pussel

Skönt att har nästan hela dagen fri nu, så man hinner landa efter gårdagens audition och ladda upp för att vara pepp imorgon igen! Ska träna in min monolog så att den verkligen sitter och lära mig texten på den sista låten ordentligt. Sen ska jag nog hinna med Holland-Danmark och även Lisebergsspelningen.

Är förresten ett väldans pussel med uppdansningen av Elvis-dansen. Nu visar det sig att den dagen vi har valt ligger en båtspelning :S så är ju typ tvungen att flytta uppdansningen till några timmar tidigare, men vågar knappt göra det för jag vet att vissa inte kommer kunna då! Och nästan alla kunde ju faktiskt den 23e så det hade varit perfekt, höll till och med att få ihop en tid med dem som inte kunde och allt! Kan ju inte gärna ha en spelning helt utan dansare liksom... Jag blir så trött! Funderar nästan på att vara där hela dagen/kvällen så får folk komma när de kan så får en del dansa upp istället för spelningen och en del dansa upp tidigare så att de kan åka på spelningen? Kan det funka? Mitt huvud är en gröt! Det jobbigast är ju att Bona åker till Cypern idag så jag måste fixa detta helt själv!

Viiiiiiidare!!!!!

Jag är vidare till dag 2 på Balettakademiens musikalaudition!!!! Ska dit på tisdag igen, så nu har jag hela dagen på mig imorgon att förbereda det sista, fick t ex de sista noterna av Sandra idag! Ute i god tid någon? :P Sån är jag..

Kanindansare

Spelningen var riktigt rolig och vi var över 50 pers för första gången på år och dar! Och dansarna har visst bestämt sig för att ta sig i kragen och både komma på spelningar och höra av sig när de inte kan! Gött! Dessutom var Paulinn och Emmy med och dansade idag i kanindräkterna! Hahahah jättekul faktiskt och danserna verkade sitta trots att det var några år sedan sist! Härligt!

Nu väntar jag med spänning på BA-resultatet! Skulle komma vid 20-tiden ju så nu börjar jag nästan bli lite otålig!!! Vill ju inte veta det för sent om det skulle vara så att man ska upp i ottan för att åka dit iomrgon igen!


Första auditiondagen..

Första auditiondagen gick fort och de hade ordnat det riktigt smidigt med grupper så min grupp var klar redan vid 13. Sången kändes bra faktiskt, dock pratade jag aldrig igenom låten med pianisten innan och det ledde till ett missförstånd, men jag hoppas inte att de bedömer mig utifrån det! På dansen hade vi jazzdiagonaler som vi först tränade in med några elever och sen skulle vi visa upp dem för juryn och det kändes riktigt bra. Vid 20 ikväll ska resultatet läggas ut på hemsidan så det är bara att vänta och se.

Under tiden passar jag på att gå på spelning på Liseberg, hade inte räknat med att hinna den, men nu när vi blev klara så tidigt kan jag ju gå.



Audition imorgon!

Spelning på Liseberg i regnet idag. Fiffi, hon som är nöjeschef på Liseberg och dessutom har varit tamburmajor i Göta Lejon i nästan 20 år och gjort i stort sett alla våra danser var där och visade vägen i paraden och jag måste säga att jag alltid blir lika nervös när hon kollar. Hon ser ju vartenda litet fel liksom! Då är man extra noga med att göra bra ifrån sig.

Imorgon är det audition till BA och så trött som jag är nu, somnade i soffan framför VM precis, så blir det nog bara till att packa, duscha och gå och lägga mig nu! Bara sång och dans imorgon och det är ju bra för mig, hade varit roligt att gå vidare ett steg!

Härlig kväll i Kba

Vi hade jättekul igår, vissa vänner spelar det ingen roll om det går flera månader mellan varje gång man träffas, man har lika roligt ändå. Vi började kvällen hos Johanna och sen blev det Jamas och Esters. Måste bara säga att det var rena drömmen för fötterna att vara ute och dansa i något annat än högklackat, det var verkligen gudomligt skönt man orkade hur mycket som helst! Måste definitivt göras om!!!! Tack för en grymt bra kväll tjejer! :)




Provet är taget

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka till sjukhuset och ta det där folsyraprovet. Tänk, innan nyår hade jag bara tagit blovprov en enda gång när jag typ var 7 år, ja och i och för sig en gång på naturkunskapen med när vi skulle kolla blodgrupp, men det räknas ju knappt. Nu har jag tagit hela 4 st sedan januari, helt sjukt men jag börjar nästan vänja mig, bara jag slipper titta på eländet så är det lugnt liksom.

Sen blev det en fika på stan med mamsen och det slutade även med ett par nya skor, eftersom hon tycker att alla mina är så tunna och söndriga och de kan väl ligga något i det i och för sig. Så på de här ska det nog vara bättre kvalitet hoppas jag!

Ikväll ska vi ha tjejkväll, jag, Sandra, Jossan & Johanna. Ska bli spännande att höra om deras resa, vi träffades ju på min födelsedag, men då var det ju en massa andra här med så det blev inte att man pratade om det på riktigt! Det blir nog något roligt spel, något gott att dricka och kanske en utgång sen!

Dessutom så börjar ju fotbolls-VM idag!!! :D Härligt! Ska kolla på inledningsmatchen mellan Sydafrika-Mexiko tänkte jag.


School's Out

Haha det var verkligen lite speciellt att dansa på torget ikväll. För det första så var det spöregn, men trots det var det faktiskt en del folk där. Nicklas Hocker och hans band TriFly spelade innan vi dansade och Erik Grönwall skulle spela senare så de drog väl en del folk kan jag gissa. Sen så fick vi inte plats att dansa på scenen den var både för liten och för hal, så publiken fick backa så att vi kunde vara framför på kullersten och asfalt. Själva dansen gick riktigt bra, men regnet gjorde att mina skor åkte halvvägs av och det precis innan jag skulle göra mina splithopp så i lite halvt panik slängde jag av mig dem, men jag hann komma tillbaka in dansen igen så det var lugnt och jag körde resten barfota. Vi kände oss riktigt coola där vi gick runt med våra backstage-pass! Haha men blöta och kalla som vi var efter dansen väntade vi inte till Erik skulle spela utan åkte hem där en varm dusch väntade.





Party i Vbg

Igår bar det av till Mölnlycke i ösregnet för att gå på Hulebäcks student. Med dyblöta fötter och paraplyet i högsta hugg sprang jag och Bona runt på skolgården och lyckades faktiskt hitta alla vi skulle; Alex, Sofia, Jonte och Christian! Sen var det tänkt att vi skulle gått på Alex mottagning men jag var tvungen att ta bussen hem redan innan hon kom så det var lite fail.. Men jag fick smaka lite på den goda maten iaf ;)

Sen var det partykväll i Varberg med några klassisar som gällde. Förfest hos Linneas granne och sen en sjungande cykeltur ner till Cheers. Haha. En lyckad kväll, men sen att man aldrig vet hur kvällen slutar när man är ute med Linnea, det är något man får räkna med!

Nu ska vi i alla fall dansa disco på torget ikväll på School's Out vid 19 någon gång, vet inte riktigt hur det kommmer funka om det regnar men det löser sig väl. Backstage pass åt oss och Erik Grönwall som artist, det låter väl inte så illa? ;)




Jag + folsyra = inte sant

ÅÅÅH filmen var riktigt bra alltså! Skrattade så jag grät när Lisa Minelli sjöng Single Ladies, speciellt eftersom det finns så många roliga minnen med den låten så det var verkligen klockrent!

Sen måste jag bara säga att jag har upptäckt att jag inte gillar en endaste sak som har folsyra i sig... Har typ brist på det så måste tvinga i mig masa saker, typ lever och spenat... Eller ja, jag borde tvinga i mig det, men spenat liksom? Det är ju omöjligt! Ruccolasallad ar något av det godare jag har hittat med ändå.. BLÄÄÄÄ! Ska göra en sallad imorgon med en massa andra goda saker i och smyga ner något med folsyra så det knappt märks, så kanske jag lurar mig själv. Gick ju till läkaren pga mitt bortdomnade ben så slutar det med att jag ska äta spenat!? Hallå vad gick snett liksom!

Var hos Sandra nu ikväll och fixade musiken till discon på torsdag! Bara det inte regnar kommer det bli greeeeat! Verkar som att vi ska dansa vid 19 någon gång.




Spenaten är inte min vän..


SATC2

Har varit inne i Gbg och köpt ett par beiga jeansleggings. Eller nää typ byxleggings om man kan säga så! Hittade också två engelska böcker med mina favoritförfattare, kan va bra att ha när man steker i solen, eller om det regnar också för den delen så man måste sitta inomhus. Hade tänkt att fixa de sista noterna till BA-audition med men de fanns inte så nu är jag som vanligt ute i sista sekund :/ Blä

Nu blir det i vilket fall SATC2 ikväll :D wohooooo den är tydligen inte speciellt kritikerrosad men ALLA jag har hört som har sett den säger att den ska vara sjukt kul så det litar jag på!

Kom förresten in på en Show/Musikal-linje i Markaryd, men vill mkt hellre gå på PAS än där så om jag inte kommer in på min reservplats på Bjärnum blir det PAS till hösten som det ser ut nu, riktigt många fördelar med det faktiskt ;) hehe







Mary-sommar

Åhhhhh vad jag längtar till senare i sommar nu!!!! Har gjort upp en massa planer med tjejerna om vilka MaryJet-spelningar man ska gå på, får se vilka som blir av, men i vilket fall är det nog bra att hela juni blir Mary-fritt för min del, för jag kommer ta igen det, jag lovar! ;) haha. Hon har visserligen flyttat ifrån Halmstad nu, men det betyder inte att hon glömmer bort lilla kära Halland, gillar juli månad skarpt måste jag säga! 4 spelningar i Falkenberg, 1 i Halmstad, 1 i Hasslö, 1 i Höör & 1 i Sthlm! Jag lovar jag ska inte gå på alla, men vill bara lite försynt påpeka att det finns en del att välja på ;)



Tack Kba kommun för våra skolkort!

Jag och Dallan passade på att utnyttja våra skolkort idag (för de går ut den 15:e) och åkte ner en tripp till Varberg. Hade ju planerat att det skulle vara strålande solsken, så att vi kunde ligga och sola och bada i Apelviken hela dagen, men nähe vädret ville visst något annat och istället blev det spöregn.. Så vi tog en sväng på stan, satte oss på ett café och åkte sedan hem till Linnéa och kollade på Bröllopsduellen! Det blev väldigt mysigt det med, men nästa gång vill jag ha sooooool!!!!

Har fått reda på resultatet från Bjärnum idag också! 10:e reserv blev jag, så det var väl rätt så bra! Har ingen aning om hur många som brukar tacka nej, men det betyder ju i alla fall att chansen inte är helt borta och att de gillade mig litegrann i alla fall så det är ju kul! :)

Men ändå ganska jobbgt att inte veta säkert, jag vill ju gärna planera hur det ska bli till hösten ju!!


Mmmmmums!


Disco på torget

Har spenderat några svettiga och effektiva timmar på dansklubben med Sandra och Bona. Vi ska dansa disco högstadiets avslutningsfest på torsdag och idag var enda chansen att snickra ihop och öva in en dans. Resultatet kommer bli galant så pallra er gärna ner till torget på torsdag kväll för att se oss ;) Förutom vi komer även några magdanstjejer och Erik Grönwall uppträda så det bör inte missas!

Ikväll blir det välkommen hem-middag på Cicero för Martina som har kommit hem från Australien. Räknar med en härlig kväll med mkt god mat och mkt mkt pladder, så ska det vara!


Sommarlooov

Åhh har haft en sån skön vecka nu sedan sommarlovet började. Bättre väder hade men ju inte kunna önska sig, det har varit perfekt. De senaste dagarna har jag varit på Kitas studentfest, Kbas student haft spelningar och glassat i solen. Helt okej måste jag säga! Och jag jag har nog sakta men säkert antagit en något brunare nyans! Låt resten av sommaren var preciiiiis så här, tack!










Sommar

JAG ÄLSKAR DETTA VÄDRET! :D Kanske kan bli årets först dopp idag? Vi får se!

Systemetpremiär

Jättekul att vara med och dansa med tvåorna idag, flashbacks kan man säga! Tina tyckte att vi hade utvecklats och tur var väl det! Har ju knappt gjort något annat än dansa det senaste året.

Efter dansen blev det en tripp till systemet, mitt första besök där efter 20-årsdagen och det kändes allt lite nervöst när man skulle räcka fram körkortet! Men nu har jag laddat upp inför torsdag iaf, när vi ska på studentfest på Park Lane!

Nu ska jag och Sandra ner till Friskis på ett medelpass och svettas lite!


Jazz på Aranäs :)

Idag ska vi som vill få vara med på tvåornas jazzlektion på Aranäs :) Ska bli jättekul att se om man uppfattar Tinas lektion annorlunda nu när man kan mer och se om man märker att man har utvecklats! Verkar som att det bara blir jag, Dalia och Frida som nappar på förslaget, men det blir nog bra, inte så trångt då iaf!

Har lyckats skapa mig otroligt fina shortsränder ute i solen igår. Haha gött att man ser skillnaden iaf, men kanske inte det snyggaste..

Jag väntar jättespänt på mitt besked efter audition på Bjärnum som var i helgen. Det kändes riktigt bra, men alla andra är säkert också duktiga så vi får se. Vet verkligen inte hur jag ska göra om jag kommer in där, det blir ett svårt beslut, men det får jag ta när det väl kommer i så fall!


RSS 2.0