Sovmorgon

Skippade danslektionerna idag och tog sovmorgon. Klarade hela dagen i skolan igår, men på kvällsbaletten brast det i halsen igen. Shiiit jag blir verkligen trött på detta! Så jag pratade med Lena och hon sa att jag skulle stanna hemma och sova idag och sen åka ner till Vbg till kl 13 när vi ska kolla på föreställning, så det är precis vad jag gör! Det suger verkligen att inte bli av med det förbannade halsontet! Vill ju inte missa dansen!



Efter skolan ska jag och Bona i alla fall köpa tåspetsskor!!!! Även om det kommer ta ett tag innan jag över huvud taget kommer kunna stå ordentligt på dem ska det bli sjukt roligt att åtminstone äga ett par! Sen blir det GL ikväll och jag och Sandra ska börja ta itu med de nya dansarna!

Jag vill tävla!!!

Det var jättesvårt att inte vara med på discon! Man blir ju så grymt sugen när man tittar på! Så det blev nog att jag var med lite mer än nödvändigt.. Men jag känner mig mycket bättre än tidigare idag, så imorgon ska det nog vara full fart igen ;)

Det finns en hel del tävlingar i höst som jag är jättesugen att var med på! Vet bara inte riktigt hur jag ska göra med dräkt! Vill ju ha en riktigt snygg, men då få man antingen ha tur och hitta en begagnad eller sy upp en eller möjligtvis köpa något, men det är ju inte lätt att bara gå in i en affär och hitta nåt som passar bra! Ska i alla fall börja göra en dans nu så det är klart! Sen hade det varit kul om jag och Sandra hade tävlat i par med! Hoppas att det blir, men man måste ju lägga rätt mycket tid så vi får se vad vi hinner med!

Hemma & sjuk

Jahopp jag som trodde att jag var klar med förkylningar för den här hösten, men det visade sig visst att det blev en omgång till... Åkte till skolan i alla fall morse, men det kändes inte bra när jag började anstränga mig, så det blev tåget tillbaka hem igen vid halv 11 så nu har jag slappat sen dess. Åker in till discon ikväll ändå och kollar på. Sjukt jobbigt att missa de nya stegen och jag är ju inte jättesjuk, bara det att jag kanske inte ska träna!



Hade en jättebra helg. Började med utgång i Kba i fredags med Sandra Issa o Bona. Första gången på år och dar som alla vi fyra träffades på fritiden och det blev grymt lyckat! Sen var det spelningar i lördags, både Vallgatan o Frihamnen och efter lite för få timmars sömn natten fre/lör plus en anstängande dansvecka i ryggen var jag helt slut när jag kom hem på lördagskvällen, så det blev en mysig hemmakväll som jag slocknade ganska tidigt från. Sen igår tog jag det lugnt hela dagen och var bara iväg en stund när jag o Sandra skulle ha våran danslektion på Kba Dansklubb.

Känns som att man går runt och är trött mest hela tiden nu för tiden så det är väl kanske inte så konstigt att immunförsvaret inte är på topp! Men nu tänker jag i alla fall bli bra tills imorgon så jag inte missar fler skoldagar än nödvändigt ;)

Sååå aktiv

Här har det varit full aktivitet de senaste veckorta...naaaat! Haha nej men det ar inte blivit något skrivande helt enkelt! I vilket fall som helst har jag det grymt bra i skolan och lär mig så sjukt mycket hela tiden! Självklart är det ganska så tufft, men mest roligt och vi har en grymt bra klass!

Vi i klassen har precis skapat en ny blogg zerotoheroes.blogg.se och där hoppas jag att det ska var mer aktivitet än här!

RSS 2.0