Everything comes to an end..

Nu har jag bara 3 dagar kvar av mitt liv som M1:a, och 9 dagar kvar av mitt liv som skåning. Svårt att fatta... Det känns som igår som en tjej som hette Lena ringde mig och berättade att hon tänkte tacka nej till sin plats i Bjärnum och att jag då blev den som kom in istället för henne. Jag hade inga planer på att tacka ja. Men herre gud, det var ju bara 4 dagar till terminen skulle börja och jag skulle ju bo kvar hemma och gå förberedande på PAS! Vad tänkte hon med som kontaktade mig så sent? Det fanns ju ingen chans att man skulle hinna fixa boende, avboka allt här hemma och flytta ner. Men så började en pirrande känsla i magen komma smygande. Helt plötsligt kände jag mig otroligt taggad på att ta chansen. Kanske bara för att det var så himla oplanerat och spontant alltihopa och det lockade mig, jag vet inte. Men jag vet nu att det är något av det bästa jag någonsin gjort.


Liseberg igår




Bara två veckor kvar med M1an..


Av Lisa O


I will be popular

Äntligen en vilofylld dag efter dessa fullproppade veckor! Såååååå behövligt! Har varit ute på turné denna veckan med barnteatern. Det har verkligen varit jätteroligt. Vi har spelat för barn i åldern 6-12 år och fått en massa respons. En del spontana utrop från publiken, många många kramar, skrivit augotraffer för fulla muggar och i torsdags efter sista föreställningen när vi skulle ta kort fick jag en lång puss på kinden av en liten kille. Dock har det varit extremt tidiga morgnar, vi har varit tvugna att åka från skolan runt 7-tiden varje morgon. Men sen har vi å andra sidan varit lediga de flesta eftermiddagar, så man har kunnat utnyttja vädret, och hitta på saker på kvällarna.

Igår var jag och 6 till från klassen i Malmö och hälsade på vår lärare Lasse. Han är verkligen one of a kind, finns nog ingen mer som han. Han bor i en lägenhet med sin man som också heter Lars och båda är film-, musikal- och operanördar. Varenda centimeter av deras väggar är fylld med affischer från olika musikaler och filmer, i hyllorna står flera flera FLERA tusen cd-skivor, filmer och böcker och de har en gigantisk platt-tv med sjukt bra bild. Det var verkligen en upplevelse att få komma dit. Vi blev bjudna på mousserande och bakelser och fick kolla på några godbitar på film.

Sen stannade jag och Anna kvar och passade på att njuta lite av Malmö. Vi satte oss på en uteservering med varsin öl och hade det gött. Haha gissar att man blir lite isolerad här ute på vischan för vi var helt fascinerade av allt folk!

Ikväll ska vi kolla på Eurovision hos Hinz och Chris. Gud jag var så nervös i torsdags när de ropade upp Sverige sist av alla, och shit vilken jubel det blev i soffan när vi äntligen kunde andas ut och var vidare! Vet inte om det kommer räcka så långt ikväll, men killen är ju jäkligt charmig och förhoppningsvis går han hem hos Europas alla unga tjejer!


Modevisningen förra helgen


Elevator


Life goes on..

Nu har allt verkligen gått i ett sträck sen helgen! Jag är verkligen nöjd med min prestation på PAS-audition. Jag gjorde mitt bästa och hade kul. Tyvärr räckte det dock inte hela vägen. Jag kom vidare till slutprovet sista dagen, men sen tog det stopp och precis som förra året kom jag "bara" in på förberedande. Förra året var jag jätteglad och överraskad över att jag kom så långt som jag gjorde, men i år när jag verkligen har jobbat hela läsåret för det här och var så sjuuuukt mycket mer förberedd och vet att jag gjorde en mycket bättre prestation känns det såklart tråkigt och ledsamt att man går exakt lika långt. Men som min sånglärare sa, man kan inte jämföra år från år och tydligen var det en väldigt bra årgång i år!

Men BA-audition har jag kvar (även om jag inte direkt siktar på den) och jag ha även varit i kontakt med Ving, där vill jag verkligen jobba som showartist!!!

Men nu är det bara barnteatern som gäller. Vi gör Annie och jag spelar huvudrollen. Vi har jobbat hela veckan och haft jätte skoj-oj-oj-oj och nu är det genrep för klassen imorgon! Jättekul!!!! Känns som att vi har fått ihop något riktigt bra!


RSS 2.0