Redo för 12 dagar

Mår äntligen bättre efter några jobbiga sjukis-dagar! Nu blir det på't imorgon igen och sen går vi i skolan 12 dagar i rad, så tur att man känner sig lite bättre!

De här musikalerna är med i våran vårshow:










Livet är en musikal

Fick reda på allt om vårshowen idag! Tror att jag är nöjd, men man fick inte veta mycket om dans eller hur numrena ska stageas, utan mest vad man ska sjunga och säga, så finns ju en del godbitar kvar att får reda på ;) Men är glad för min låt som jag ska sjunga med Elin, den kan bli ball! På engelska heter den Totally Fucked (men ska översättas till svenska) och är från musikalen Spring Awakening!



Party i Kba

Har varit hemma i Kungsbacka i helgen och firat Sandra i efterskott! Blev en skitbra kväll :D Imorgon är det kollationering inför Vårshowen! Wohoooo!!!!!!!!!!!


Vårterminen är igång

Tjena hejsan! Inte mycket tid till övers för den här lilla bloggen som läget är nu! Har gått en vecka i skolan och känner verkligen att det är skönt att vara tillbaka i lilla Bjärnumshålan och att det är här jag känner mig hemma just för tillfället. Det är här man har fullspäckade dagar med massa skola, eftermiddags- och helgträning (består mest av stepp och auditionlåtar för tillfället) disk, tvätt, städ och matlagning så fort man får en stund över och massa goa filmkvällar och fester med klasskompisarna! Fullspäckat och underbart! :D

Är sååååå nöjd med jullovet och kände verkligen att jag kunde vila upp mig. Träffade mina goa vänner, kollade massa filmer och hade en mysig jul hemma, och Romeo & Julia var verkligen bra. Men nu jäklar är det dags för lite fart och fläkt och hårt arbete, så det så! :D


Från festen hos Harju i fredags, Lisas bild


Löftis reunion imon!

Har haft en väldigt slapp början på det nya året! Gött kan man tycka och det är ju sant, men börjar änna bli lite rastlös nu och längtar faktiskt tillbaka till skolan, klassen och lägenheten i Bjärnum, så att allt kan dra igång igen!

Imorgon ska vi ha reunion med förra årets dansklass från Varberg hos Dalia :D Vet inte om jättemånga kommer, men ska bli kul att träffa några i alla fall! Alla gör en massa spännande saker nu, så ska självklart bli jättekul att höra om! :D Vi hade en skitbra klass, så det är ju kul om man försöker hålla kontakten och ses någon gång då och då även om det inte blir så ofta!


Best of '10



2010 är ett år då det har hänt väldigt mycket i mitt liv! Det började bra med en Lanzarote-resa med pappa innan vårterminen började, men sen dröjde det inte länge innan jag åkte på körtelfeber och var sjukare än jag någonsin varit tidigare. Såg ut som en riktig padda så svullen som halsen var. När jag väl blev frisk bestod våren av dans, dans, dans, dans och däremellan några härliga MaryJet-spelningar som har varit helt fantastiska och gjort att jag har träffat många nya vänner. Jag bestämde mig också någon gång under våren för att jag ville pröva mina vingar inom musikalvärlden, något som jag varit sugen på länge men aldrig riktigt vågat eller tagit tag i. Så jag gjorde audition till 3 olika skolor (trodde inte att det var sant när jag ställde mig helt frivilligt inför en jury och spelade teater, som jag aldrig trott att jag skulle våga), men kom tyvärr inte in på någon, även fast jag kom vidare flera steg. Dock fick jag erbjudande om den förberedande linjen på PAS, så jag planerade att gå den. Under året hade jag också tränat till tamburmajor i Göta Lejon och gjorde min första spelning som det i maj i Frihamnen. Sommaren blev lång och ledig med mycket Maryspelningar och mycket kul med mina kompisar. Men bara någon vecka innan skolan skulle börja fick jag ett samtal som vände upp och ner på min planering. Jag hade en reservplats på Musikteaterkolan i Bjärnum, men ett ganska högt nummer, så hade inga tankar på att jag skulle komma in. Men 4 dagar innan terminen i Bjärnum började fick jag beskedet att jag hade kommit in. Min första tanke var absolut att det var på tok för sent för att hoppa på något sådant! Men så fick jag ett sms från Lisa, som också hade kommit in som reserv att hon behövde någon att dela lägenhet med och så tänkte jag plötsligt att "Varför inte?" jag kände verkligen att jag ville. Och det har jag inte ångrat! Har haft en fantastist höst nere i Skåne och lärt mig så oerhört mycket. Vågar mycket mer på scen, har varit med i en grym show och har fått så underbara vänner! <3 Nu har jag ett skönt jullov hemma i Kungsbacka och träffar de fina vänner jag har kvar här hemma! Jag är lyckligt lottad!

Så 2010 för mig har varit ett år fullt av nya människor och ett år då jag har vågat göra mycket. Ta kontakt med personer jag inte känner, åkt iväg på MaryJet-spelningar fast jag egentligen inte känner någon där, gjort audition till de där skolorna jag knappt vågade drömma om att vilja gå, vågat göra saker jag egentligen inte vågar och lärt mig en del om mig själv. Jag hoppas att 2011 ska förtsätta i samma tecken och att det ska bli ett sjuhelvetes bra år :D Tack alla bra personer som har bidragit till ett jättebra 2010!


RSS 2.0