Vi drar till fjällen

Har varit så himla effektiv sen jag kom hem från Sälen! Det har bland annat blivit en massa dansklasser, övat in en stor del av Funkykidz- och Blissdanserna, övat sång och sorterat alla mina musikalnoter, gjort ett nytt CV, skickat in lite ansökningar och gjort en showreel. Nu idag har jag jobbat också, så nu ska det bli skönt att snart ha några slappa dagar uppe i stugan i kära gamla Funäsdalen! Bara skidåkning, spelkvällar och såklart lite nötande av danserna inför terminsstarten! Härliga tider!


Fonationsrör it is!


2011


Dags att blicka tillbaka på 2011. Ett väldigt händelserikt och varierande år.

  • Vårterminen i Bjärnum med vårshowen, Annie, modevisningen, alla roliga fester, auditions och såklart en massa slit och kämpande
  • Schweiz och Prag och några snabbisar till Stockholm, Köpenhamn och Båstad
  • Två nya jobb som jag tycker om
  • Massa massa dans och en hel del sång
  • Äntligen några nya spelningar med Mariette
  • Roliga fester, utgångar och middagar
  • Jag vågade till slut färga håret!!!
  • Min sista spelning med Göta Lejon


    Och såklart ett oändligt antal av sådana där små fina stunder i vardagen som är guld värda!

2012

Första inlägget 2012! Yeeey! Kom hem från Stockholm igår, där jag och Lisa var några dagar och firade nyår hos Anna. Vi hade det jättebra och det blev väldigt blandat med både nyårsfirande och några lugna dagar.

Nu sitter jag på öresundståget och väntar, missade precis pendeln. Första dansklassen på året är avklarad och nu väntat en smarrig glassbomb hemma, vi kör våran nyårsafton med familjen ikväll.

Är väldigt taggad på det nya året och något som har gjort mig väldigt inspirerad är Zlatans bok som jag fick i julklapp och som jag precis läst ut. Jag rekommenderar verkligen alla att läsa den! Man måste nog vara lite fotbollsintresserad förstås. Boken gjorde mig väldigt laddad att kämpa mycket detta året och även om det står mycket idiotiska saker i boken fanns det mycket av den där glöden och viljan som jag kunde ta till mig. Tror jag kör lite på Zlatans egen filosofi: lyssna, lyssna inte!



RSS 2.0