Lite bättre??

Kände mig helt okej när jag vaknade i morse, så jag bestämde mig för att åka till skolan. Så jag satt bredvid på lektionerna och skrev ner övningar och sånt! Är rätt så skönt att ha fått Lenas moderna uppvärmning nerskriven, så man i alla fall har lite koll ;)

Efter lunch kände jag dock hur Iprenen började gå ur kroppen och märkte att jag var nog inte så frisk som jag hade trott... Så jag åkte hem innan sista lektionen och har tagit det jättelugnt nu, kollat på Landet För Längesedan (som jag äääälskade när jag var liten <3), sovit en stund och spöat mina föräldrar i Yatzy!

Imorgon blir det ingen skola för mig, dumt att riskera att bli sämre. Men på lördag SKA jag vara bra!!! Det finns inget annat!





De här bilderna hoppas jag att Mariette kan signera åt mig o Dalia på lördag


Slapp dag hemma

Är fortfarande inte frisk och mådde framför allt inte alls bra i morse, så det blev ännu en hemmadag. Har bara slappat, sovit, suttit vid datorn och kollat på film (50 first dates).

Några tjejer från Varbergs kustband skulle komma till vår GL-träning ikväll, för att se hur våra dansare tränar, så det är jättesynd att jag missar träningen. Men Bona tar hand om nya dansare åt mig och Sandra och jag är säker på att det går jättebra, kan ju vara kul om det blir någon typ av samarbete!

Pratade med Bona tidigare i eftermiddag och fick reda på att både Terres och Emmas knän hade hoppat ur led idag i skolan och det var tydligen ganska illa med Emma! Riktigt läskigt, och helt sjukt att det hände samma dag, det var inte ens på samma övning eller samma lektion.

Hoppas att jag är feberfri imorgon bitti, så att jag kan åka till skolan och sitta bredvid i alla fall, någon dans blir det säkerligen inte!


Sjuuuk

Har haft feber och ont i halsen idag och har inte varit i skolan. Ganska dålig timing med tanke på Stockholmsresan på lördag, måste ju vara på topp när jag träffar Mary och fansen!!!

Orkade ändå ta en liten sväng till Gbg i eftermiddags och införskaffa steppskor. Vi har ju börjat steppa i skolan och ska antagligen ha med en steppdans på föreställningen, så det var änna dags att skaffa skor nu! Är verkligen sjukt svårt att steppa! Stegen ser löjligt enkla ut när Sofia gör dem, men det är som att hjärnan och fötterna inte har någon kontakt när man själv ska göra dem! Har nog aldrig känt mig så efterbliven tidigare :P haha men roligt är det!



Ska nog åka till skolan imorgon, men inte vara med och dansa utan bara titta på, tänker verkligen bli bra nu innan helgen!!!!

Fy fan vad hemskt

Idag blev en man påkörd av tågen vid Kba station. Jag och Dalia hade precis kommit från skolan och skulle gå hem. När vi var i tunneln under spåren hörde vi ett tåg som åkte förbi sjukt snabbt och tutade och det lät som att det försökte bromsa. När vi kom upp var det någon som började skrika och en massa folk samlades och det kom ambulans, poliser och brandkår och vi fick reda på att en man blivit påkörd. Tydligen skulle han gena över spåren för att hinna med tåget till Vbg och halkade och blev sedan påkörd. Fruktansvärt hemskt, man blev alldeles skakig! Är glad att jag inte stod tillräckligt nära för att se vad som fanns kvar av honom...

Min helg..

Nu har jag och Sandra varit nere på dansklubben och fixat inför vårens kurser! Efter mina mardrömmar om kursstarten kändes det som att det var läge att ta tag idet, så att de inte skulle besannas! haha!

Igår var vi ute och firade Adam i efterskott och i fredags gick vi ut i Göteborg och provade Karisma!

Har haft massa träningsvärk heela veckan, men får väl hoppas att kroppen börjar vänja sig vid all träning nu! Kunde till och med åka lite skidor igår och det är inte varje dag det går att göra det här i Kba! Jag kommer inte hinna åka upp till fjällen och träna innan TjejVasan, så det passar perfekt att vihar snö här hemma.

Nu blir det snart marschträning..








Back in town!

Då var man hemma igen från semestern! Har haft det jätteskönt verkligen! Inget kanonväder dock...men väldigt avslappnande i alla fall och lite färg har jag tydligen fått ;)



Tror aldrig jag har varit så pigg en morgon som imorse vid 6-tiden när jag skulle gå upp! Det var jätteskönt att komma tillbaka till skolan, träffa alla och börja träna igen! Gissar tyvärr på att mitt goda morgonhumör inte är här för att stanna...haha

Nu åker jag!

Tog en fika med Jossan idag och vi hade en mysig pratstund. Inte kvar tills hon, Johanna och Elsa åker iväg till Nya Zeeland nu och hon började allt få lite resfeber!



Annars har jag mest packat och fixat saker inför min egen resa idag. Imorgon åker jag och pappa iväg till Lanzarote. Kommer bli jätteskönt att bara slappa i solen en hel vecka och helt enkelt ha det bra. Känns också som en bra uppladdning inför denna terminen! Så vi ses om en vecka igen! Får dock se hur det blir med bloggandet framöver, det är ju rätt mycket att stå i när skolan drar igång, men ska göra mitt bästa ;)

Filmkväll

Kom just hem från Frida, vi har haft filmkväll med Sanna! Det blev en riktigt härlig dansfilm, Center Stage - Turn it up! Man vill ju bara bli sådär duktig när man ser sådana filmer, jag tänker verkligen anstränga mig med dansen nu den här terminen, tror att man behöver se riktigt duktiga dansare för att bli motiverad. Sen var det ju inte fel att världens heting var med i filmen. Lite roligt dock att skådespelaren visade sig heta Kenneth!


2010

Jahopp, då var det nytt år. Känns typ likadant menmen... Nyårsafton var jättebra! Först hade vi middag hos Dalia och det blev liiiite stressigt. Några (inga namn) hade hållit på med att fixa håret sedan 12-tiden och var fortfarande inte klara när vi kom. Haha det är som det brukar vara! Vi hann tyvärr inte med efterrrätten som vi hade planerat, men middagen var grymt god.



Sen åkte vi ut till Bollen i Vallda på PAAARTEY! Och vi hade jättekul och dansade hela natten lång. Det blev verkligen en bra nyårsafton, tack alla! :D

Nu på det nya året har jag väl inte gjort så värst mycket, inhandlat lite grejer inför resan, kollat på film, slappat helt enkelt! Ikväll blir det filmkväll hos Frida!

RSS 2.0