Put on your dancing shoes

Har varit i Gbg idag och shoppat upp mitt presentkort på dansbutiken! Blev både karaktärsskor och jazzsneakers! Sen köpte jag även en ny kamera, för jag kände att jag inte skulle klara nyår utan en och det blev även lite kläder på rean :) Ikväll har jag varit i Fjärås hos Stini och spelat bingolotto. Vi hade värsta planerna för allt vi skulle vinna, men tyvärr så sprack alltihop! Men man överlever ;)

Taggad på nyår imorgon! :D




Narnia - The Voyage of the Dawn Treader

Skulle åkt in till Gbg idag och köpt dansskor och tagit mig en titt på rean, men tydligen är det förbannat svårt att ta sig upp ur sängen! Så var inte så stor mening längre när jag väl gick upp. Haha detta får inte bli en vana, inte jättelångt kvar tills klockan står på 07:10 igen ju! Men det finns ju som tur är några dagar kvar att ta sig till Dansbutiken på!

Ikväll blir det Narnia på bio med mina föräldrar, min julklapp till dem :) och innan dess bjuder mamma oss på mat på Tio Pepe! Jag är verkligen en Narnia-fantast när det gäller böckerna! Och jag gillar filmerna också hittills, även om jag tycker att böckerna är snäppet bättre, men det brukar ju vara så! Men har hört mycket bra om denna filmen, så har ganska stora förhoppningar, och den är i 3D med, vilket alltid är ett plus!

Sen har jag svår beslutsångest när det gäller nyår! Kungsbacka eller Bjärnum?


Kameran :(

Åhhh min kamera är helt spårlöst försvunnen! Det suger verkligen, jag är ju sån som alltid tar bilder och lägger upp så det känns verkligen inte kul!

Men jag har haft en jättebra jul i vilket fall! Fått fina julklappar! Den största jag fick av mina föräldrar var att gå på Romeo & Julia i Sthlm den 7 januari, med min man Måååns i en av huvudrollerna!!! :D Fick massa annat kul med och av Sandrisen fick jag en inramad förstorad bild på oss två från när vi var i Turkiet, som jag ska hänga upp i lägenheten i Bjärnum! Blev jätteglad!!!!

På juldagen blev det utgång här i Kba och det var riktgit kul, förutom då att kameran kom bort!

Idag fyller Sandra 20 :D Så har varit där på middag o tårta och massa annat gott! Presenten hade hon redan fått till jul, jag satsade på något lite större i år, så fick det bli både julklapp och födelsedagspresent! Så jag köpte biljetter till Roxette på Trädgår'n i sommar, så ska jag och hon gå tillsammans! Hon verkade jätteglad så det är kul! :D








Dan före dopparedan







 


Jul jul strålande jul

Idag blev det lite nostalgi i form av Aranäs julavslutning. Sanna och Patrik skulle dit så jag passade på att följa med! Det var riktgit mysigt och man blev liksom fylld med julstämning. Kul att både 1:or, 2:or och 3:or dansade! (Själva fick vi ju bara dansa på jul i tvåan dåå..Men jag är inte bitter.. ;P Haha) Sen passade jag på att gå till systemet också när jag ändå var i stan och handla ett litet lager som förhoppningsvis ska räcka fram till nyår.

Här hemma har det blivit julklappsinslagning för full rulle! Och jag tycker allt att jag har klurat ut riktigt fiffiga rim på paketen den här gången!

Ska till optikern på en kontroll snart och sen ikväll blir det film med Dalia! :)


Julavslutning 2007 när vi dansade


Joy to the world!


Min lella gran så grann och fin

Ida blev det första sovmorgonen på länge! Riktigt gött att inte behöva ställa klockan för en gångs skull. Jag och pappa gav oss ut för att hitta en fin julgran men det var visst inte det lättaste, för det var så utplockat. Vi fick besöka flertalet försäljningar innan vi hittade ett önskvärt exemplar. Sen gick jag runt en sväng på Kungsmässan och inhandlade de sista julklapparna och unnade mig även lite smått och gott åt mig själv!

Sen kom StinI med stort I och hämtade upp mig. Det blev faktiskt ganska dålig utdelning på vår lilla bilfärd: hon fick inget besked om vilka vaccintabletter mot malaria hon skulle välja, systemet hade stängt en timme tidigare än vi trodde och de filmer vi tänkt kolla på glömde hon hemma och de fanns inte att hyra! Haha tur i alla fall att vi fick köpt alla ingredienser till den mat vi skulle laga. Så lagade vi en god middag hemma hos mig och lite senare dök även Sanna upp och åt med oss. Mycket mysig kväll! :)



Jullov!

Är hemma i Kungsbacka nu på jullov och det känns faktiskt väldigt skönt! Ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen lite mer frekvent nu när jag är hemma och förhoppningsvis har lite mer tid!

I fredags hade vi julavslutning med open stage, där vem som ville fick uppträda med vad man ville! Det blev lite blandat, med mest humor och vi passade även på att tacka av Ann som gick i pension med en låt som Pontus hade specialskrivit till henne och det ledde till många tårar. Sen blev det till att ta farväl av alla goa klasskamrater. Vi är ju så tätt inpå varandra hela tiden så över tre veckor utan att ses känns ganska mycket! Men jag och några till stannade kvar i skolan och tog en skön bastu och det var riktigt gött! Sen var det filmkväll hos Kajsa och det var en mycket fin avslutning på terminen!

Igår ägnades förmiddagen åt städning och jag tycker att jag och Lisa kan vara myckt stolta över oss själva för vi lämnade lägenheten i ett mycket bra skick! (Får se hur många timar den håller sig så när vi kommer tillbaka sen? :P) Sen var det dags att åka hem och trots lite förseningar så hann jag med det tåget jag skulle och det var jag verkligen glad för. Sen var fam Johansson här igår kväll på den årliga röding-middagen och det var jättekul att ses igen! :D

Idag var det Hagaspelning och jag var tambumajor. Lite kul att man kunde vara med på en enda spelning iaf den här terminen och bidra med en liten insats. Och jag hade inte lyckats glömma bort allt som tur var ;)

Det känns väldigt bra att vara hemma denna gången och jag tror att jag kommer kunna slappna av mycket mer än sist, då vi var mitt inne i showperioden och allt sådant snurrade i huvudet!




(Staffans bild)


Slutet på terminen

Stockholmshelgen var jättebra! Men usch vad kallt det var däruppe :( Om vi börjar med fredagen så var det riktigt kul att se idolfinalen. Bästa numret för kvällen måste jag säga var när Jay sjöng Like a prayer. Det var sjukt grymt när hela publiken i ett fullsatt Globen bara ställde sig upp efteråt! Jag hade dock väntat mig någon form av gästuppträdande. Jag menar de har ju haft både Westlife, Jordin Sperks, Kelly Clarkson osv andra år, så någon hade man nog väntat sig. Och när de väl gjorde sig besväret att ta dit Erik Grönwall för att lämna fram resultatet kunde han väl få ta några toner? Menmen jag är nöjd med kvällen iaf!

I lördags blev den en sväng på stan. Som tur var var vi tillbaka på hotellet när bomben sprängdes, men vi hade gått precis där det hände bara någon timme innan. Helt sjukt verkligen! Vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om bombningen hade lyckats... Fy faaan!

Sen var det dags för We will rock you på kvällen. Den var verkligen gryyym! Hade inte väntat mig så mycket, för jag har hört lite blandade åsikter om den, men shiiiit! Jag blev verkligen positivt överraskad! Vilka röster och vilket tryck! Och en taggad publik gör dessutom jättemycket. Sen att vi hade just de enda i hela salongen framför oss som inte klappade med eller ställde sig upp eller något, är ju en annan sak :P haha men så är det!

Det blev även en utgång som inte alls var så dum. Vi lantisar fick hjälp av Hannas kompis att hitta rätt i storstadsdjungeln ;)

Nu är det bara två dagar kvar till jullov, vilket blir halvlek för Bjärnumsåret. Terminen har varit underbart bra. Så utvecklande och händelserik och man har fått en massa nya fina vänner! Idag hade vi dansredovisning. Vi har jobbat två och två och gjort koreografier. Alla var jättebra och hader verlligen tänkt till för att göra ett genomarbetat nummer. Det blev många överraskningar och de som inte har dansat något innan imponerade så sjukt mycket! Grym dag!!!




STHLM!

Imorgon bär det av till Stockholm för att se Idolfinalen på fredag och We will rock you på lördag! :D Är sååååååååååååååhäääääääääääääääär taggad! Har sett fram emot detta hela terminen!




Make him mine

Jahopp, vad har hänt sen sist då? I fredags var det fest med Afrikatema. Själv var jag en elefant och jag måste säga att det verkligen är kul att ha maskerad med vår kreativa klass, för alla går verkligen in för det! Skitkul kväll!

I lördags var en ganska seg dag, som avslutades med filmkväll hos Dag, som jag trött som jag var somnade ifrån.

Söndagen bestod av ett danspass med David, lite sångträning och sen andra adventsmys på vandrarhemmet i Vittsjö hos Anna. Lite nostalgi faktiskt, eftersom jag och Lisa bodde där de första dagarna innan vi fick flytta in i lägenheten här. Tänk vad mycket som har hänt på dessa snart 4 månader som man har bott här nere i Skånelandet. Ibland fattar man fortfarande inte att detta verkligen är ens liv och att man är här på riktigt det här året!

Idag hade vi redovisning av musikalduetterna. Alla var stööööört bra :D Det var verkligen som små scener ur en musikal, alla hade verkligen gjort det teatraliskt och jobbat med uttrycken. Och det var en bra blandning mellan humor och mer seriöst. Älskar redovisningarna i vår klass, man bli verkligen bortskämd med underhållning av hög kvalitet. Min och Angelicas duett, som gick ut på att vi behövde Ipren och vi bråkade bland annat om ett foto på iprenmannen, var väldigt uppskattad och det var kul!


















Hejhopp!

Här är som vanligt mycket på gång! Redovisning på musikalduetterna på måndag och jag och Angelica tränar på för fullt! Vi har gjort den ganska komisk och har sista lektionen med Malin imorgon, så får se vad hon tycker! Sen håller jag och David på med våran koreografi som jag verkligen gillar, känns som att den är helt våran stil, jag är sjukt pepp! Vi ska inte visa den förrän sista veckan, så det är fortfarande gott om tid att finslipa, så vi känner oss rätt lugna! I teatern tränar vi vidare på vår scen, som vi ska redovisa nästa vecka. Kan nog bli riktigt bra, men våran idé är faktiskt sjuk!

Förra helgen hade vi Bad Taste-fest här hos oss, för det var Lisas födelsedag och Anna hade dessutom fyllt år någon vecka innan! Det blev väldigt lyckat och de allra flesta hade varit kreativa med sina outfits, allra bäst lyckades dock Mosse, som fick kvällens pris. Sen fick vi ett litet besök från en väktare.. Fattar inte vem som ringt efter honom, för vi hade gått runt till grannarna innan och bett dem plinga på om de tyckte att vi störde, men tydligen så vågar folk inte komma personligen, utan måste ringa en stackars man som får åka mer än 2 mil för att säga till oss att vara tystare. Känns ju som det hade varit en mer logisk lösning för en granne att gå 10 meter och be oss tagga ner, men vem är jag att döma..? Men det viktigaste var ju att festen var lyckad och det tycker jag verkligen att den var :D

I söndags åkte jag och Anna till Kristianstad. Där spenderade vi någon timme innan vi mötte upp ett gäng från klassen och gick och såg Sweet Charity. Ingen höjdarnivå på den uppsättningen, men vi hade blivit förvarnade på det så det var ingen stor besvikelse. Det roligaste var nog när en sur tant sa till Jimmy för att han skrattade för högt :P "Vi är faktiskt inte här för att titta på dig!" Hahaha och det var inte ens farligt om man jämför med hans vanliga skrattattacker. Jag tror faktiskt att de på scen uppskattar mer om publiken reagerar på det de gör. Applåderar, jublar, skrattar osv. Så var det iaf för oss på höstshowen. Man blir ju grymt mycket mer peppad när man känner stödet från publiken och att man uppskattas!

Idag hade vi förresten ett riktigt hårt fyspass. Det känns ordentligt i musklerna, men det är riktgit gött också faktiskt! Tog ett långt, varmt och härligt bad nu ikväll efter det och känner mig riktigt avslappnad!


RSS 2.0