Marinfestivalen

Marin var toppen igår, och trots spöregn heeela vägen ner till Halmstad var det faktsikt mest uppehåll under själva konserten! Eller så tänkte man inte på regnet helt enkelt, så kan det också vara! Hinner inte skriva så mkt men här kommer lite bilder! Fick en del bra faktiskt!









Marin ikväll! :)

Var i Göteborg hela dagen igår och guidade runt och hade trevligt med en skåning! Det blev både Paddan, Liseberg, mat och annat trevligt! :) Men shit vad slut man var efter en sådan dag, man går ju så sjukt mycket utan att man tänker på det!!!

Ikväll bär det av till Halmstad för sista MaryJet-spelningen för denna sommaren på Marinfestivalen! Måste verkligen tacka henne för alla dessa spelningar i heeela juli, det har varit underbaaaart! Blev precis bestämt att Dalia följer med också, vilket är grymt! Hoppas bara på att detta hemska regn ska tagga ner lite tills ikväll!


Inställd spelning..

Blev bara en spelning trots allt.. Är så sjukt dålig närvaro nu, så för första gången i Göta Lejons historia fick vi ställa in en spelning vi hade åtagit oss.. Det är ju tråkigt, men har man inte några musiker blir det svårt att kalla sig orkester! Så den blev glass på donken med det lilla gänget som kom istället! Sen blev den andra spelningen av iaf och tur var väl det, så man inte hade slösat bort hela eftermiddagen helt i onödan en sån här fin dag!


Sunny days

Uuunderbart väder idag, så nu har det blivit några timmar i solen innan jag kör in till Gbg för dubbla båtspelningar!

Utegympa i Fjärås med Stinisen blev det igår. Har typ sagt i fem år, sen jag började träna på Friskis, att jag måste gå på deras utegympa någon sommar, men det har inte blivit av en enda gång. Så blir det av i Fjärås, där jag aldrig tränar annars! Ganska lustigt! Men tänkte försöka ligga i lite med träningen nu sista månaden innan skolan börjar, så man är i hyfsad form! ;)


You Don't Own Me

Jag och Sandra var hos Jossan igår på lite nostalgikväll kan man säga. Vi tittade igenom en massa gamla filmer vi gjorde på högstadiet. Typ skolarbeten och musikvideor och annat smått och gott, och myyyycket blandad nivå måste jag säga! ;) Tänkte visa ett smakprov. Detta är en imitation av en scen i filmen Före Detta Fruars Klubb. Sommarlovet mellan 8:an och 9:an lärde vi in hela dansen och filmade in denna videon i skolan innan terminen började. Den är faktikst rätt bra om jag får säga det själv. Fast det kanske delvis beror på att vi hade så kul när vi gjorde det så det där det man kommer ihåg! Härliga minnen i vilket fall! Jämför gärna med originalet, så fattar ni tanken ;)









I'm a poodle!

Var och klippte mig idag och passade samtidigt på att permanenta mig! Gjorde det för tre år sedan och blev jättenöjd och nu har jag funderat ett tag på att göra det igen och idag var det dags. Alltid svårt att veta resultatet med en gång innan man får styla det själv och så, men jag tycker faktiskt att det känns ännu bättre än sist. Vi gjorde lite mindre lockar denna gången och jag har ganska mycket längre hår och inte så uppklippt och det känns som att det var en lyckad kombination! Jag trivs redan jättebra!!! :D



Sen gick jag en snabbis på stan och hittade en riktig Barbieklänning som jag blev väldigt förtjust i. Den var ljusrosa med volanger och passade jättebra till mina nygjorda lockar och till sandalerna jag köpte igår. Dessutom var den på rea, behöver jag säga något mer? ;)

 


Bättre film äntligen

Äntligen lyckades man då hyra en bra film denna sommar, jag och Sandra, som nyss kom hem från en tripp till Skåne, hyrde Trubbel i paradiset. Den var riktigt rolig och höll till skillnad från mycket annat måttet för vad man förväntar sig när man hyr en film :) Haha låter väl som att jag har filmkväll var och varannan dag, men en regnig sommardag som denna är det något av det bästa man kan göra.





Sen måste jag också berätta att jag har fastnat i att redigera bilder. Här kommer ett smakprov, ego som man är så är båda på mig och tagna på StudioCK. Den ena är från när jag var med i Kungsbacka Luciatrupp 2007 och den andra från balen förra året!





Värsta hyrfilmerna

Okeej, har verkligen haft otur med de filmer jag har hyrt i sommar, så jag tänkte göra en liten avskräckande lista, med tips på vad ni INTE ska hyra!



Me & Orson Welles - En verklig besvikelse. Trots en charmig Zac Efron på framsidan var det en av de tråkigaste filmer jag har sett. Hyrde den med Stina igår och hade det inte varit för Zac som bidrog med ögongodis hade vi nog stängt av den. Handlade bara om en teaterpjäs och fanns inte många spår av den romantik som lovades på baksidan.



Jack and Jill vs the world - Okej, man hör nästan på namnet att filmen inte är någon höjdare, men omslaget såg ju ändå bra ut och även texten på baksidan. Inget riktigt bottennapp, men det var liksom opersonlig, och fastän hon hade en dödlig sjukdom kände man aldrig riktigt med huvudpersonerna. Såg den med Dalia förra veckan.



All about Steve - Detta är nog den sämsta av dem alla! Jag och Jossan gav oss på den för någon vecka sen och var bara irriterade från början till slut. Huvudpersonen var så jobbig ch irriterande att man bara ville klippa till henne. Och de röda hemska stövlarna hon hade hela filmen igenom stack liksom i ögonen på en! Vad tänkte Sandra Bullock med när hon tackade ja till en film som denna???


Ny header

Jag måste nog helt ärligt vara sämst i världen på bloggdesign, men har efter mycket kämpande lyckats ändra litegrann iaf! Kan lova att det dröjer lääänge till nästa kraftansträngning ;) hahaha

Ska snart möta Stina så blir det thai och film, myskväll!


Saknar min mobil :(

Det var faktiskt inga biofilmer vi lockades av så vi har bestämt oss för att det blir hyrfilm och mat ikväll istället! Bättre det och att spara bion till nåt man verkligen vill se!

Saknar min telefoooon så sjukt mycket nu! Den är på lagning och så länge har jag en Samsung som är jättejobbig och som har bestämt sig för att ta bort alla mina senast tillagda kontakter :( svinjobbigt och jag har värsta b-ringsignalen istället för MaryJet som det ska vara och jag får inte T9 att funka heller :( Har haft denna snart två veckor nu det tar tydligen jättelång tid att laga nu i semestertider... palla! Om den inte går att fixa blir det nog en iPhone för min del, men hade ju tänkt att denna kanske skulle hålla till jul iaf..



Saknad


Mina beeeeen!!!

Shiiit vad tunga ben man har nu alltså! Bestämde mig för att ta en löparrunda i skogen ikväll, och det var verkligen inte igår ska jag tala om! Haha med tanke på hur det känns nu är det ett mirakel om jag tar mig ur sängen imorgon! Hahahah

Idag tog det slut för Tölö-lagen i Gothia. Var och kollade på 15-lagets kvartsfinal, som de helt rättvist förlorade med 3-0. Men de hade ju ändå kommit jäkligt långt och det har varit kul att följa!

Imorgon tänkte jag och Stina kolla på Dear John på bio, men det verkar inte som att den går längre!!??!?! Jag som har läääängtat så efter att se den, detta känns INTE OKEJ!!!! Men det får nog bli en annan film då, för bio ska det bli ;)



Vill seeeee!


Sista Bratt

Igår var det Mariette på Gustaf Bratt för sista gången i sommar. Jag hade egentligen inte planerat att gå på alla tre, men det gick ju som det gick med det och det är jag jäkligt nöjd med! Utomordentligt bra spelning som vanligt ocgh bland annat fick jag höra en av mina favoriter, Without Grace, live för första gången. Sååå fint! Mamma och pappa var med också och de verkade också väldigt nöjda och mamma fick kilat fram och visa sig för Mary också och det verkade hon riktigt glad för! Vi passade även på att gratta Tessan, som fyller år på fredag! :)




 

 



Idag är det Gothia för hela slanten. Kollade på f-15 laget i förmiddags och de vann, så det blir match om någon timme igen! Måste erkänna att man blir lite sugen på att spela, så många minnen som kommer tillbaka. Det var ju just i f-15 vi kom trea och fick gå in på Ullevi och hämta våra medaljer. Det är något jag aldrig kommer att glömma!

 

 

 


Femkamp

Först kollade jag lite på Gothia och det gick visst bra för alla Tölö-lag idag :) Sen var det femkamp och grillning med familjen Johansson i Åsa ikväll. Resultatet var väl inte det bästa för mig och Sandra, som annars var det favorittippade laget, till exempel lyckades vi kasta in frisbeen till varsin granne. Lite fail, men mysigt var det i alla fall och en go tradition!

Lotta på Liseberg

ÅÅååh Måns måste vara en av världens charmigaste!!! Och så bra sångare med jag döör! De andra var med bra, men som väntat var Måns kvällens No 1!






 









 




MZW + MaryJet

Trodde typ det var once in a lifetime men bara ett halvår efter sist så blir det en vecka med både Måns och Mariette :D I december var det julkonsert med Måns i Borås den 17e och sen Mary-spelning i Halmstad den 18e. Den här gången blir det Måns på Lotta på Liseberg ikväll och sen Mary på Gustaf Bratt för tredje veckan i rad på onsdag. Sådana här veckor kan man verkligen inte klaga på, det är verkligen kanon! Tycker så sjukt mycket om dem båda två, även om jag är betydligt mer engagerad när det gäller Mariette.

Dessutom blir det till att kolla Gothia idag med och även bugg på Liseberg innan allsången. Ska bli spännande!




Åsa

Var i Åsa hos Sandra hela dagen. Det började med ett mkt seriöst öråd över dagens planer! Haha med kamera och lappar i urna och allt, man borde seriöst ha öråd oftare när man ska bestämma saker! Sjukt bra metod, och man känner liksom stundens högtidliga allvar! Hahahahaha ellet nåt! Det blev iaf lite av varje; sol, bad, tennis, promenad, grillning mm!

Nöjda VIP-gäster






Förbundskaptenen på plats!


VIP

Dalia ringde i morse och hade fått VIP-biljetter till IFK-Halmstad!!! Det lät inte dumt tänkte jag, så det körde vi på! Gratis middag i loungen på Gamla Ullevi (eller vad den nybyggda nu heter :S) och sen en bra match som slutade 3-0 till IFK, inte illa! Sen åkte vi hem till mig och grillade och hade filmkväll. Filmen var tyvärr ingen höjdare, men i övrigt har det varit en riktigt bra dag! :)


Vem märker??

Haha bra att mina egna föräldrar inte märker när jag byter ögonfärg! Pappa såg det inte ens när jag sa det och mamma fick jag ge en massa ledtrådar. Däremot såg intendent-Lotta med en gång och även Fanny som jag träffade för andra gången! Lite lustigt faktiskt. En som man kan lita på är dock Sandra, som efter bara några sekunder utbrast "Eva du ser ut som Twilight"! Tror det är nåt bra men jag vet inte? Haha!

Spelning i Skandiahamnen idag och denhär gången fick jag i alla fall vara tamburmajor! Ingen stor samling musiker eller dansare, men det funkade åtminstone! Sen blev det ett kvällsdopp i Hanhalsholme och friidrott på TV :)


Udda spelning

Åkte ut till Frihamnen i tron om att vara tamburmajor idag. Men det visade sig vara bara två dansare, så vi kom överens om att köra utan major och med tre dansare istället! Väldigt udda, men vi löste riktigt snyggt tycker jag! Lite kul bara när jag och Bona som gick längst fram tänkte svänga åt olika håll! Hahahaha! Ska vara imorgon, så då hoppas jag på att fler dansare kommer, men ska ta med mig dansgrejerna ifall att man får rycka in!

Sen åkte jag ut till Åsa och träffade Sandra, som har varit i Norge en vecka. Tydligen har hon och Patrik (förmodligen mest hon! haha) går runt och sjungit sound of music i de norska fjällen så därför stod den filmen på programmet ikväll! Mycket bra! :D



Bra kvällar!

Dessa kvällar i Falkenberg är det då verkligen inget fel på! Finns en chans till nästa vecka, men inget bestämt än så jag får se ;) Är så nöjd, det var så bra igår!


Lite allsång!


Mary skiner som solen


"Idag fick jag verkligen jobba med sminket, annars hade ni trott att det var kräftskiva" haha


Alisa sålde splitternya MaryJet-t-shirts, det klart man skulle ha en!


3:e gången gillt

Bär snart av mot Falkenberg för tredje gången denna månaden.. Det blir visst ofta nu men jag gillar't ;D

Lika som bär

Är det bara jag som tycker att Maradona och Andreas Johnson är skitlika? Förutom att Maradona har mörkare pigment och större ögonbryn är det ju typ exakt samma ju!!!


Antagen

Sökalternativ - Resultat

Prio Anm kod/Utb UG-MV Urval Ant i UG
1 GU-19812

Lärarprogrammet, Matematik
270hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Göteborgs universitet,
Göteborg
Grundnivå


BI-20,72


Antagen


26








Jahopp då kom man in på lärarprogrammet. Vill ju inte gå där i år, men tycker ändå att det tar emot att tacka nej på något sätt när man har kommit in! Men NEJ det blir PAS för mig, lärarprogrammet får vänta x antal år och jag kommer ju in så det är liksom inte världens möjlighet jag tackar nej till! Men det var samma sak med Show/Musikal i Markaryd. Även om man inte alls vill gå där vill man inte riktigt tacka nej heller. Haha jag är väl lite konstig kanske!

Looking in your big brown eyes


Titta vad vi stötte på i lördags kväll! :S


Åsa Beach

Idag var vädret mer som det ska vara! En härlig dag på stranden med Stina & Dallan blev det och jag har allt fått en del färg, även om den kanske inte är gyllenbrun direkt! :P Har väl inte det bästa pigmentet...

Hahahaha den här filmen är så kul! Tycker jag iaf! På mig och Jossan när vi försöker komma upp ur vattnet i Lerkil 2005, hon skickade den till mig förra veckan och jag dog av skratt. Vilka minnen! Vi var sjuukt kreativa på högstadiet! Kan tillägga att det är typ i mars=inte såå varmt :P


Final!!!

Blev en båttur i Lerkil istället, och vädret var en riktig besvikelse, 33 grader och strålande sol märkte jag inte av!!! Men ett långt och härligt dopp i det blå belv det ändå!

VM-final hos Stina nu snart. Bryr mig egentligen inte så mycket om hur det går, Brasilien och Tyskland skulle ju varit ifinal enligt mig! Men ändå kul at kolla såklart! :)

Hot hot hot

Så sjukt varmt idag! Enda stället där man kan tänka klart är i källaren, överallt annars smälter man typ bort! Men nu blir det snart stranden med Stina! Hoppas på lite fläkt där!

Från igår:

 

 







Baaad

Har äntligen tagit årets första dopp! Typ sist av alla jag veeeet! Men nu är det iaf gjort! Åkte ut till naturreservatet i Åsa och gick omkring i det fina vädret. Det är verkligen fint där! Sen blev det bad på hemvägen!

Ikväll blir det utgång i Gbg!













Filmkväll :)

Filmkväll med Jossan nu!!! Mys :)


Haha vi som fiskare i våran SO-film från 9:an, dööör av skratt när jag ser den! Fattar inte vad vi tänkte!


The short second life of Bree Tanner

Upptäckte till min stora förtjusning igår att Stephenie Meyer har gett ut en ny bok i Twilight-serien!!! Ett sidospår till den tredje filmen, där man får följa vampyren Bree Tanners sista dagar. Köpte boken igår och den är redan utläst! Dock var den mer som en novell, den är inte speciellt lång! Men som det mesta med Twilight var den riktigt bra!!!


Gustaf Bratt

Är så nöjd med igår, detta kommer jag leva på ett tag! :D En riktigt lång spelning i Falkenberg med en taggad publik och många skratt! Fick äntligen min efterlängtade krambild med Mary också (Emelies bild), jag ser typ mosad ut men det gör inget! Haha




Sen blev ju inte allt helt rätt heller, texten sitter inte alltid som den ska, vad sägs om "Who do you feel when you see why the frog is in the air?" i Dear Mr President? Hahahahah kan inte få det till något annat! 0:42-1:07 är klockrent!



- Ni kommer väl nästa vecka igen? sa Mariette innan hon gick, och visst finns det en risk att jag dyker upp någon mer gång, hon spelar nämligen på samma ställe 3 veckor i rad!




En riktigt bra kväll


Afro Powerdance

Var äntligen med på ett av Dalia pass på Sportlife idag! Hon var jättebra som instruktör, men tror personligen att jag själv behöver slappna av lite mer innan jag blir någon hejare på afro!

Sen var ju fotbollen tillbaka ikväll efter några dagars uppehåll, det var gött, man har faktiskt saknat det! Hoppas att Tyskland vinner hela skiten, men jag missar deras match, för imorgon är jag ute på viktigare saker i Falkenberg ;) Någon som kan gissa? Hahah! En ledtråd: det är extremt viktigt! ;D

Vår fina Jasminebuske i trädgården, har inga särskilda fotografskills, men den var så fin så jag gjorde mitt bästa ;)







"Det är vissa som förföljer mig vart jag än går, men jag älskar dom!"

Haha gillar verkligen det här klippet! Särskilt 0:11-0:19



Ingen sol??

Mina planer om en stekande dag på stranden grusades visst, så istället blir den en tur på stan med dessa flickor! Haha detta måste vara världens skönaste bild!!! <3




Poolparty

Var på poolparty i Åsa hos Cissis kusin igår och firade Cissis födelsedag! Det var riktigt kul. Det har ju inte blivit att vi har umgåtts så mycket nu efter gymnasiet, så det var jättekul att ses igen! Perfekt väder var det också. Och jäkligt fint hus hon bodde i! :) Bra kväll!



Falkenberg :)

Skitbra kväll igår!!!! :D Började dock lite tveksamt... Jag hade skrivit ut en jättefin karta så att jag skulle hitta från Falkenbergs station til Visfestivalen. Tyckte att jag kunde början på vägen ganska bra i huvudet och det känns ju dessutom lite dumt att gå runt med en karta när man bara är en halvtimme hemifrån! Så jag började gå utan att plocka fram den, säker på mig själv. Men efter en stund blev jag i alla fall lite osäker, så jag bestämde mig för att ta en titt ändå och se om jag var på rätt spår. Bara det attt jag inte kunde hitta NÅGRA av de gatorna runt om kring mig på kartan!!! Hjälp! Så jag fortsatte gå åt ett håll som kändes som rätt. Men till slut insåg jag att jag var totalt vilse. Som tur var fick jag hjälp av en snäll gubbe. Men just när jag hade fattat vilken väg jag skulle ta märkte jag till min stora fasa att biljetten var borta! Hjälp igen! Vad mer kunde gå snett liksom!? Så det var bara att gå tillbaka, men som tur var behövde jag inte gå så långt innan den låg på marken och väntade på mig! Puuh

Spelningen var jättebra, hela 8 låtar blev det om jag räknade rätt så det var inte illa!!! :D Men shiit var fnissiga vi var hela kvällen, hade typ fått solsting eller nåt! Haha! Det började med att vi såg Mary och gänget uppe vid värdshuset när vi skulle äta, sen var vi helt borta! Och väntan kändes riktigt lång när han som var på scen innan skulle envisas med att dra massa historier och köra låt på låt på låt. "Är det okej om jag kör den här, den är riktigt lång?" Gaaah! Men till slut fick vi se det vi hade väntat på! Och inte blev vi besvikna! Tyvärr dog min kamera så det var väl enda besvikelsen! Sen pratade vi med Mariette efteråt och råkade dessutom bli inklämda i en buske när vi skulle ge plats medan hennes familj skulle prata med henne, menmen haha! Sjukt nöjd med kvällen! :D:D:D Nästa gång är redan på onsdag!

Ha sagt det förut medn det är värt att sägas igen! 5 spelningar i Halland i juli, JAG GILLAR DEN HÄR MÅNADEN!!!!


Emelies videoklipp:

 






Tonight!!!

Visfestivalen i Falkenberg ikväll med Emmy och Emelie, och gissa vem som står på scen om inte självaste Mariette! Ser sjukt mycket fram emot den här kvällen och med detta vädret dessutom! Inget att klaga på!!!



Inbyggd bloggklocka

Insåg precis att jag uppdaterat mellan kl 23:10 och kl 23:30 i stort sett varje dag det senaste, det är typ som att jag har en inbyggd bloggklocka eller nåt! Haha

Tekniken är emot mig...

Internet har krånglat från och till sedan i går kväll och mobilen är seg som tusan. Dessa tekniska uppfinningar vill liksom inte vara mina vänner idag! Hoppas för guds skull att internetet är tillbaka för att stanna alltså!

Idag blev det en tur till Kungsmässan, skulle bara köpa lite nödvändigheter egentligen, men det slutade med att jag kom hem med en t-shirt, 2 linnen, 2 nagellack, strumpbyxor, 3 par strumpor, hårspännen och armband. Inte illa pinkat ;)

Sen blev det träning också innan kvällen var slut. Måste också passa på att berätta vilken chock jag fick i morse! Telefonen ringde och lite halvt i sömnen sprang jag upp för att svara, men så klart var det i onödan, vem som än ringde hade hunnit lägga på. Men så slängde jag en sömndrucken blick på klockan KVART I TVÅ!!!!! Herre gud jag har sovit bort hela dagen tänkte jag :( Så jag började göra mig i ordning med en klump i magen, ganska besviken på mig själv. Men så gick jag ut i köket igen, kanske 10 min senare, lite vaknare den här gången och då insåg jag att jag hade bytt plats på visarna, klockan hade varit tio över nio! :P hahahaahaha så tidigt har jag nog inte vaknat på hela sommarlovet, om jag inte ska göra nåt särskilt! Men inte sov jag bort hela dagen i alla fall! Hahaha


RSS 2.0