Halloween fortsätter...







Kvällen igår blev lyckad! Först GLs halloweenfest med mycket folk, dans och tävlingar. Sen blev det utgång för att fira Frida, som fyller 20 på tisdag! Vi hade jättetur, för en som jobbade på restaurangen där de hade ätit fixade så att vi hamnade på listan till Valand så vi kom in där helt gratis och utan problem! Det var jättekul och vi fick träffa en massa av Fridas jobbarkompisar och vi dansade hela natten lång! Eller i alla fall tills sista pendeln gick..







Lönehelg nu och det betyder ju Vallgateparad. Lite kall spelning, men sådant märker man ju inte av som dansare! Sen var jag en duktig och hjälpsam okerstermedlem och följde med UQ när de skulle städa lokalen efter festen. Fråga mig inte varför, jag är väl bara godhjärtad helt enkelt! Det gick faktiskt ganska snabbt eftersom vi var så många, men vi lämnade allt kvar lite åt Issa och Coffe som ska dit ikväll!

Nu blir det halloween på Mingel ikväll och The Love Crew ska spela, så det får man ju inte missa! Men först blir det lite förfest hos mig med tjejerna! 


Happy Halloween

Ikväll blir det halloweenfest med Göta Lejon! Dock får jag köra lite på en light-utklädnad, för efter festen ska jag ut och fira Fridas 20-årsdag! Men häxhatt, svarta läppar och naglar ska vi allt kunna ordna! Spooky!


Halloweenpartyt 2007

Har varit på Kungsmässan med Dalia och köpt present till Frida. Tänker inte avslöja här vad det blev, man vet ju aldrig vem som läser ;) Sen gick vi till dansklubben för att träna lite, så att man inte har glömt bort allt när man kommer tillbaka till skolan på måndag. Börjar få koll på stången in moderna nu äntligen! Man vill bara sjunka genom jorden varje torsdag när man står där som ett fån och inte kan. Det blir ju mycket roligare när man kan alla övningar, men det gäller ju att ha tid att träna och att prioritera!

 


I'm so excited!

Har precis varit i Onsala och provat min tävlingsdräkt till discon! Håller på att sy upp en topp och så ska jag ha lacktights från Zara nertill. Jättekul att se hur det jag ritat upp blir i verkligheten och det kommer bli riktigt läckert! Den kommer vara klar nästa onsdag och sen har jag två dagar på mig att limma på alla stenar! Är så glad att jag till slut hittade någon som kunde sy åt mig och det var lite lustigt för just hon syr dräkter åt Lotta! Världen är liten!


Min fina ritning på hur toppen ska se ut. Ärmen som jag ritat så fint är gjord av spets om det nu mot förmodan inte skulle synas ;)

Igår såg jag Michael Jackson's This is it! på bio med ett härligt gäng på 9 pers. Jag hade nog väntat mig att filmen skulle vara med känslosam, men den handlade ju inte direkt om honom utan bara om repetitionerna till turnén. Helt klart en sevärd film och man fick verkligen bevisat att han fortfarande kunde sjung och dansa! Men jag blev ändå inte så berörd som jag hade räknat med. 


Mary Kay

Gick ner till dansklubben för att träna disco inför höstens tävlingar. Jag fattar inte hur jag ska orka hålla på en och en halv minut, jag har i stort sett ingen kondition alls! Man får väl lita på att man får en tillräckligt stor adrenalinkick för att hålla igång när det väl gäller!

Ikväll var jag, Dalia och Amanda hos Frida. Hon har precis blivit konsult för Mary Kay, så vi fick prova en massa produkter. De verkar jättebra allihop, men man kan ju inte köpa allt! Jag funderar lite på att köpa en foundation men har inte bestämt mig än! Mamma har många Mary Kay-produkter som jag brukar snylta av så jag behöver ju inte köpa så mycket ;)


Kungs, Show o Friskis

Igår blev det en liten tur ner till Kungsmässan och jag hittade en jättesöt klänning som var vit med rosa blommor på. Lite somrig klanske, men jag kunde ju bara inte låta bli så den får funka i vinter ändå! Inte det jag egentligen skulle leta efter, men det blir väl aldrig som man tänkt sig...

Sen gjorde jag och Sandra klart koreografin till showdans-kursen som vi har! Kändes otroligt skönt att bli klara för resten av terminen så man inte behöver tänka på det! Den blev jättebra med, ganska mycket upprepningar, men annars skulle vi nog inte hinna lära ut hela innan terminen är slut!

Var även på Friskis för första gången på minst ett halvår! Det var jättekul, synd att jag inte hinner med det i vanliga fall, men det skulle jag aldrig orka så mycket som jag håller igång i alla fall!


Bra början!

Lovet har börjat bra! I fredags firade vi Sanna med middag och tjejkväll och sen blev det mingel, men efter två veckor utan en enda sovmorgon slocknade jag på bussen in till Kba med partyhatten på och allt! Det var nog en syn! Haha så det blev inget långvarigt besök!

Igår hade jag en riktig slappisdag hemma och på kvällen hade jag tv-kväll med Dalia och Sandra. Mycket mysigt skulle jag vilja säga :)

Idag var första marschträningen som tamburmajor. Lite skakigt i början kanske men sen tycker jag allt att det gick ganska bra och det var riktigt kul. Har nog inte sett mig själv som en person som kan leda en hel orkester, men man ska aldrig säga aldrig så det kommer nog bli skitbra när man väl fått lite vana! Jag vet ju hur det mesta går till, men det är ändå en helt annan sak att stå och träna hemma i köket än att göra det inför 50 pers!

Imorgon har jag i stort sett ingenting inplanerat! Jag trivs faktiskt jättebra med att ha så lite att göra detta lovet, eftersom det har varit så sjukt mycket de senaste veckorna! Ingen rast och ingen ro liksom, så nu blir det till att ta igen det! Jag hinner med allt roligt jag vill göra, och får samtidigt tid för mig själv att bara ta det lugnt! Bara att för en gångs skull kunna sova till 9 känns som världens förmån. Haha tänk så ens värderingar kan ändras på så kort tid...


Höstlov

Nu är lovet här! Och det sätter igång med dunder och brak ikväll eftersom idag fyller Sanna 19 år!!! :D Så vi ska hem till henne på lite tjejmiddag och sedan gå ut och dansa loss! Kommer bli jättekul och jag är fett taggad ska ni veta! Så se upp ikväll! Haha

Grattis Sanniii <3


Nu behöver vi looov!

Hur roligt vi än har i skolan och hur kul det än är att lära sig en massa saker och utvecklas inom dansen så känner jag just nu att höstlovet behövs till 100%. Jag är verkligen helt slut! Känns som att man bara dansar hela tiden och varenda dag när man kommer hem från Vbg måste man skynda iväg till någon aktivitet. Sen kommer man hem sent på kvällen och då är det bara att ta en dusch och gå och lägga sig för att gå upp extremt tidigt nästa morgon så börjar det om igen! Dessutom hinner man aldrig träna tillräckligt på våra övningar eller stretcha ut alla muskler man vill.


Okej, jag ska inte klaga mer, det är ju egentligen inte så farligt, jag gillar verkligen det jag gör. Vill bara få fram min poäng att det kommer bli grymt gött med lov nästa vecka :) Så kommer man tillbaka sen med nya friska tag!











Dokusåpa-helg i Varberg

Har varit på läger i Vbg med Göta Lejon och några andra orkestrar denna helgen. Vi har haft en mysig helg med parad och discobowling igår och idag var det någon form av avslutningskonsert som jag tyvärr inte kunde vara med på, eftersom jag skulle jobba på dansklubben. Måste säga att Göta Lejon har det mesta. Sjukt mycket intriger och relationer hit och dit, nästan så man blir yr i huvudet, men samtidigt ganska underhållande så länge man själv inte är inblandad! Borde nästan göras en dokusåpa om denna härliga förening!

Känns verkligen som att vi visade var skåpet ska stå den här helgen. Spelningen igår gick grymt bra, även om jag inledde dansandet på torget med att göra en minst sagt vinglig snurr på ett blött löv. Jag blev själv förvånad över att jag lyckades stå kvar på benen! Men annars var det sjukt bra och jag är säker på att de som var med på avslutningen idag gjorde det galant. Som Kalle sa:

"När publiken går hem kommer de bara minnas en orkester"


Halvsjuk tamburmajor med tåspetsskor

Jag tror jag blir helt galen. Nu har jag varit sådär lite halvsjuk hela denna veckan. Vaknat med ont i halsen, trott att det ändå har varit okej, men när jag har börjat dansa har det brutit ut på riktigt. Så nu när jag vaknade i morse och kände mig sådär lite halvkass bestämde jag mig för att stanna hemma idag för säkerhets skull, så får det se till att vara helt bra i morgon! Det suger verkligen att vara sådär lite mit emellan - tillräckligt sjuk för att inte kunna dansa, men ändå tillräckligt frisk för att göra annat än att bara vara hemma och sova! Så idag blir det nog en del film och andra avenyn.

Igår var i alla fall en väldigt bra dag! :D Dansföreställningen som vi såg var helt okej. Väldigt kort faktiskt, men det var väldigt duktiga. Jag är väl inte överförtjust i att kolla på modern dans och tyckte att föreställningen inte hade någon riktig höjdpunkt, men det var inte direkt det att jag satt och somnade och jag tyckte viss delar var intressanta!

Sen bar det av mot dansbutiken för mig och Bona för att prova ut tåspetsskor! Tjejen som hjälpte oss hade själv gått dans på Löftadalen, så när hon fick reda på att vi gick där utbrast hon "oj shit, då har ni Lena, då är det extra viktigt att det blir rätt!" haha lite roligt tyckte jag! Det gick ganska snabbt, så cirka en halvtimme senare kom vi ut från butiken med varsitt par rosa glansiga skor i väskan! Vi kunde knappt bärga oss tills vi fick börja använda dem, så det blev allt en liten provomgång på Göta Lejon och vi kunde faktiskt stå ordentligt på dem båda två! :D:D:D:D





På Göta Lejon-träningen kom nästa roliga sak. Helt utan förvarning sticker Linda fram en tamburmajorstav till mig och säger att den här ska du ha! Jag ska alltså bli tamburmajor till nästa säsong! :D Ska bli jätteroligt. Bob ska antagligen också bli det så vi tränade tillsammans igår och det gick riktigt bra!

RSS 2.0