Ny vecka

Nu har veckan börjat idag kan man säga, eftersom vi var lediga mån-tis. I måndags blev det Harry Potter i Hässleholm med ett gäng från klassen. Den var riktigt bra, särskilt eftersom det var ett bra tag sen jag läste boken, så jag satt inte och störde mig på alla detaljer de hade ändrat, för jag kom inte ihåg dem! Jobbigt att den slutade mitt i bara, väntar med spänning på part 2!

Igår blev det sånt där nödvändigt som handling, matlagning och tvätt och även några timmar i skolan för att öva dans och sång. Och nu har veckan börjat igen. Jag och Angelica är i full gång med våran duett och fick till och med beröm idag, för att vi hade övat in den så bra :) Har håltimma nu eftersom vi hade sånglektion i morse och snart är det improvisation på teatern!

Showen är över

Jag börjar visst bli ganska dålig på att uppdatera.. Ska försöka bättra mig! Här kommer i alla fall en liten lägesrapport som ska försöka sammanfatta den senaste tiden!

Nu spelade vi sista föreställningen av vår höstshow igår. Ganska sorgligt att aldrg få göra den mer. Men ack så kul det har varit!!! Vi spelade sammanlagt 6 föreställningar, 3 förra helgen och 3 denna. Förra helgen var en del av mina släktingar och vänner här nere och kollade och de var verkligen jättenöjda. Så kul att man levde upp till förväntningarna när de tog sig tid att åka ner hit och även betalade en ganska stor summa för biljetterna.

Vi ska få en CD med bilder på så då kommer jag lägga upp om det förhoppningsvis finns några bra. Vi har även blivit filmande, så alla ska få varsin filmad version som minne. Fast det blev lite misslyckat! Vi blev nämligen filmade i fredags och just då var vi inte riktigt på topp som vi brukar, vet inte om det berodde på att vi hade haft 5 dagars uppehåll eller var det var. Min solosång blev helt knas, när jag öppnade munnen blev jag helt plötsligt jättehes, vilket jag inte hade varit alls innan när jag sjöng upp eller så! Och vi presterade inte vårt max helt enkelt. Publiken var jättenöjd ändå, men vi själva och lärarna märker ju skillnaden. Så vi fick en ny chans i lördags. Då var även de gamla M1orna här och kollade och shiiiiiit vilken stämning det var! Och vilken skillnad mot dagen innan. Alla gav ALLT och det var till och med så att Malin, vår sånglärare fick gå backstage och säga till oss att tagga ner lite för att alla var så pepp! Sen blev det fest med gamla M1an efteråt, även om vi nya M1or inte kunde festa så hårt eftersom det var show dagen efter.

Igår kunde vi dock släppa allt efter att vi var klara med sista föreställningen. Det lev fest hos Angelica, och vilken sjuk fest det blev alltså! Ska verkligen inte gå in på några detaljer, men våran klass är lite smått galen.

Nu är vi lediga idag och imorgon, pratas om att se Harry Potter på bio ikväll, får se om det blir av! Sen blir det vanliga lektioner igen. Vi håller bland annat på med musikalduetter, där jag sjunger Make Him Mine tillsammans med Angelica. Vi ska verkligen göra den skitbra har vi tänkt! Sen blir det lite dansprojekt och en teaterscen också och säkert massa annat. Jag väntar mig inget annat än fullspäckat schema som vanligt! ;)




M1an <3


Vilken vecka!

Jag har verkligen en helt fantastisk vecka bakom mig! Känns inte alls som att det bara var 8 dagar sedan jag kom tillbaka hit efter höstlovet, för det har hänt så mycket! Det har varit helt underbart att stå på scen hela helgen och publiken har uppskattat oss otroligt mycket! Igår var 9 pers av mina nära och kära här och kollade och de var helnöjda allihop! Min faster Monica råkade även fylla år igår så hon hade med sig tårta och grejer och bjöd alla på! Dalia stannade kvar här i Bjärnum över natten och sen gick vi en sväng på stan i Hässleholm idag. Nu kommer snart några klasskompisar som ska hjälpa oss att äta upp den överblivna tårtan! :)


Dallan & jag


Premiär

Premiären igår gick suuuuper :D Älskar verkligen att stå på scen!!!!!!! Sandra med familj var här och kollade och det gjorde mig jätteglad!

Här är min sololåt och scenen innan den:



Actionmedleyt, jag är med och dansar


Tillbaka

Nu är jag hemma i Bjärnum hos min fru igen! Känns bra att vara tillbaka. Ska bli jättekul att träffa alla imorgon och jag hoppas jag inte har lyckats glömma bort alltför mycket till showen. Premiären är ju på fredag. Bara 5 dagar kvar, det är heeeelt stört!!!!

Hade jättekul igår hos Sandra och Patrik på deras inflyttningsfest. Vi var hos dem ganska länge innan det bar av till Halta Lottas. En jättebra kväll och ett lyckat avslut på mitt höstlov i Kba/Gbg.





I Fredags:




Såå bra!


Party with my girls

Igår vart det party med tjejerna i Göteborg. Vi började hos Dalia i nya lägenheten och stanna de där riktigt länge faktiskt innan vi promenerade bort till Avenyn fö ett besök på McD innan det blev någon timmas fartfylld dans på Bryggeriet. Tycker verkligen att det är mycket roligare att dansa loss till typ svenska hits och gamla godingar än något house-dunk när man inte ens hör att det byter låt utan det låter likadant i flera timmar.

Tyvärr glömde jag min kamerasladd nere i Bjärnum, så kan inte lägga in bilder förrän jag är tillbaka. Får bli en på oss från i somras så länge!


Nyklippt och nyslingad med hela och fina tänder

Idag blev det en riktigt tidig morgon, för jag skulle nämligen till tandläkaren. Var lite orolig för att jag skulle ha hål och få gå på en massa dyra återbesök (suger ju lite att man har fyllt 20 och måste börja betala) men jag hade skött mig ordentligt och allt såg bra ut!

Sen var det dags för slingning och klippning. Inget som syns jättemycket, men det känns fräschare och det är kul att ha fixat till sig lite innan showen, även om jag inte har jättemörk utväxt så är det skönt att få bort den!

Det blev också ett par ärenden på stan, annars har det varit en väldigt lugn dag. Idag har jag märkt hur trött jag uppenbarligen är! Haha tog mig en tupplur mellan tandläkaren och frissören och råkade även somna framför tv:n nyss, så även om jag inte har märkt det så mycket tidigare så har jag kanske några sömntimmar att ta igen!


Från förra årets höstshow. Ca en vecka kvar tills våran har premiär! Shiiiit :D


Höstlov

Nu har jag kommit in i det lite att vara hemma igen. Kändes riktigt konstigt från början måste jag säga! Igår gick jag en sväng på Kungsmässan med Stinisen och lite senare åkte jag in till Dalias lägenhet i Gbg, som hon precis har flyttat till. Den var jättefin och mysig, även om golvet lutade en del! Vi kollade på film och proppade i oss en massa godsaker och hade det allmänt bra!

Idag har jag varit på stan i Gbg heeeela långa dagen. Jag och mamma åkte in redan före kl 10. Ganska smart drag faktiskt, för med tanke på att det är höstlov så var det fullt med folk i stan, men alla var dock inte så morgonpigga som vi, så i början var det rätt lugnt! Jag köpte rätt så mycket smink. Behövde förnya förrådet ganska rejält nu inför showen. Jag fick hjälp av en jätteduktig tjej från MaxFactor så jag hoppas jag hittade rätt produkter som kommer se bra ut på scen. Hittade även ett par fodrade vinterskor och några mysiga tröjor.

Sen träffade jag Sandra så fort hon hade slutat. Alla har inte fördelen som vi på folkhögskola som har höstlov ;) Vi gick runt ett tag innan vi bestämde oss för att åka hem till henne och chilla lite innan vi mötte Jossan och Johanna för en fika i stan. Så himla kul att träffa alla vänner!!!! Bli uppdaterad om det senaste skvallret, prata roliga minnen och vad man har för planer och såklart skratta en hel del! Det har varit en mycket bra dag men nu är jag helt slut!


Det var några år sedan denna bilden togs


I'm going home

Idag åker jag hem till Kungsbacka efter 6 veckor i sträck här nere. Har faktiskt aldrig varit hemifrån så länge förut!

Veckan har varit väldigt händelserik. Vi har satt både ljud och ljus till showen. Shit, nu i helgen har man verkligen fattat hur grymt allt kommer bli. Innan har vi tränat alla nummer till cd, men nu när man fick höra hur det verkligen kommer låta, med liveorkester och vi själva som sjunger blir det ju ett helt annat tryck, och så begåvade som alla är så blir det rent ut sagt sååå jäääävla braaa! Vissa är ju bättre än originalet! Jag var nära att börja gråta på vårat tecknade film-medley för det var så pampigt!

Igår var det Halloweenfest hos Dag för oss som inte åkte hem direkt igår efter skolan. Bra läge för oss att träna på att se läskiga ut, för det måste vi kunna i showen ;)

Nu ser jag verkligen jättemycket fram emot att komma hem, träffa vänner och familj och ha det riktigt skönt! Vila lite efter dessa sjukt intensiva veckor, hämta nya krafter och låta alla låtar, koreografier ooch repliker sjunka in lite.


RSS 2.0