Back to Bjärnum

Nu åker jag tillbaka ner till Bjärnum imorgon! Är väldigt nöjd med lovet hittills och det känns faktiskt som att det var helt rätt beslut att vara här mån-fre och sedan åka tillbaka! Har hunnit umgås med att både Sandra och Dalia, men också att ta det lugnt, shoppa en hel del, träna zumba och fått iväg några små jobbansökningar iaf! Imorgon tar jag och frugan tåget ner och då väntar både bastu och filmkväll! Sen hade jag tänkt att vara ganska effektiv i helgen; träna till showen och till auditions och säkerligen laga en hel del matlådor med!


Så jävla kört


Sportlov!

Nu är man hemma i Kungsbacka och har ett välförtjänt sportlov! Showperioden har varit i stort sett mitt allt de senaste veckorna, låtarna snurrar i huvudet även i sömnen, man tänker på scenkläder dygnet runt och kommer på sig själv med att göra danssteg i miniformat lite titt som tätt! Vi hade ett första genomdrag i söndags och jag var verkligen beredd på kaos! Men första akten funkade i alla fall bra för min del och jag fick jättemycket beröm för sololåten, både att det var bra sång och känsla och det tyckte jag var jättekul, eftersom det är lite av my time to shine i den här showen! :) Men andra akten asså!!!!! Shiiit! Det är ett speciellt klädbyte som är så hysteriskt att man börjar gråta! Man har en halv minut på sig att byta outfit helt och ska samtidigt släppa fram massa folk med bänkar och inte vara i vägen för varandra samtidigt som man ska börja sjunga sin stämma rätt precis när nästa låt börjar! Det tar verkligen död på mig, speciellt eftersom numret innan är ganska stressigt i sig! Men det är ju sånt man inte kan fokusera på under lovet, det kommer lösa sig nästa vecka! Hoppas jag iaf..

Så nu har jag hittills tagit det lugnt, åkte upp hit i går och hade en slapp dag, nu sov jag ganska länge i morse och ska in och träffa Sandra snart! :D




Ljudsättning

Hej mina kära läsare! (Beundransvärt att jag fortfarande har några efter den sjukt dåliga aktiviteten här, men tack!) Jag har verkligen inte haft tid för något utanför skolan det senaste! Varenda ledig stund har bestått av att antingen sova, äta, laga mat, gå på toa eller nåt liknande! Men idag är det faktiskt lugnt för mig! Vi håller på att sätta ljud till showen och alla låtar jag har mic på är redan avklarade! Igår kväll körde vi min sololåt Totally Fucked och det var verkligen grymt! Vilket tryck asså, man fick verkligen feeling! Är glad att jag har en så rockig låt där massa aggressioner ska ut, det är jättekul! :)

Nu kör vi ikväll och imorgon också, då har vi ett första genomdrag av hela showen, kommer nog bli kaosartat för vi vet inte hur vi ska ta in och ut rekvisita utan att döda varandra, men ändå kul att få göra allting i sin helhet! Sen har vi lov en vecka, så jag åker hem till Kungsbacka på måndag! Ska bli skönt! Kul att träffa vänner, härligt att få vila ut och lyxigt att inte behöva tänka på att tvätta och laga mat! ;)




Tröttis

Såååååååååååå trött är jag nu! Det är så mkt och har gått i skolan 7 dagar i rad nu och har fortfarande 5 kvar tills det blir ledigt! Men guuuuud vad roligt nummer vi gjorde idag, inklappsmedleyt! Och jag får göra ett splithopp, det blev jag jätteglad för!!! :D



Vi fixar med lite av varje inför showen




RSS 2.0