Lonely Tonight

Hittade min låt som jag gjorde som projektarbete på gymnasiet på min mobil för några dagar sedan. Det var nog minst ett år sedan jag lyssnade på inspelningen sist och det slog mig nu att den faktikst är ganska bra gjord. Det är alltid svårt att ha distans till sådant man själv skapat, och även lätt att undervärdera sådant man gjort för längesen, då man tänker att man är mycket bättrte nu. Det var ju ändå snart 3 år sedan jag började jobba med den Men nu när jag lyssnade på den insåg jag att den är riktigt genomarbetad med alla stämmor, både sång och blockflöjt och och oavsett vad man gillar texten och meldion, vilket såklart är en smaksak, är själva låten och inspelningen bra gjord! Alltid kul att komma till sådana insikter! ;)


Sommar & sol


Listen to your heart

Roxette på Slottskogsvallen igår var riktigt sjukt jäkla bra!!!! Underbar stämning och bra tryck! Riktiga världsartister och så många hits att de aldrig tar slut!


Kronjuvelerna

Igår var jag och Dalia och såg Kronjuvelerna på bio. Riktigt svårt att få grepp om den filmen, men jag gillade den på något sätt! En blandning mellan megaseriöst dyster och helflummig med skruvad humor. Och Björn Gustafsson lyfte hela filmen som den bisexuelle piruettande hockeyspelaren! Man kunde inte annat än le.

Idag blir det den traditionella grillningen med tillhörande femkamp i Åsa. Jag är laddad!


9

Jag är hon med staven med mest vitt på uniformen :)


En helt vanlig måndagskväll




Finbesök

Idag kommer frugan och hälsar på!!!! :D


Döden väntar där runt hörnet...


4 dagar

Är ledig i 4 dagar i rad nu! Känns verkligen som jättelängesedan jag hade mer än två dagar på sträck. Så nu ska jag passa på att ha det gött! Idag åkte jag och Dalia in till Gbg och gick runt på stan lite, jag passade på att shoppa upp lite på mitt presentkort på Accessorize, som jag fick när jag fyllde år. Men det var riktigt billigt där med rea och allt så även om jag hittade en del guldkorn sparade jag hälften till en annan gång. Sen blev det jazz på Dansforum. Anna som vi har dansat för en del det sista är verkligen jättebra, jag gillar hennes klasser jättemycket!!!



Min lilla färgglada samling, passar på att måla naglarna nu, eftersom det inte funkar att ha nagellack på jobbet ;)


Äntligen!




Funkykidz

Tränar in koreografier för fullt nu, för imorgon ska jag på audition på Funkykidz. Har blivit tilldelad kurser både i Varberg och Särö till hösten, kommer ha 6 pass i veckan, men de måste bara se mig dansa först för att allt ska bli helt klart! Känns som att jag har en ganska bra plan till hösten! Dels det här då som Funkykidzinstruktör och dessutom jobba lite extra på Signes hus, sen dansa en massa på kvällarna och förhoppningsvis hitta en bra sångpedagog och ta lektioner! Kommer nog bli bra! :)


SoHo

Hade en väldigt bra kväll igår! Jag och Stina skulle ut och äta i Gbg. Vi började med att titta in på Liseberg en sväng och hälsa på Sanna i hennes hjul, så vi spelade lite men det var sjuuukt mycket folk, så vi orkade inte gå där så länge. Sen började magarna kurra och då bar det av till SoHo. Det var hur mysigt som helst, vi satt på deras uteservering och åt jättegod mat, drack drinkar och kollade på folk och hade dessutom världens charmigaste servitör! Inte fel! Sen blev det en liten oplanerad utgång av bara farten. Kvällen slutade dock med en besvikelse, tydligen bygger de om spåren så pendlarna ersätts med buss till Mölndal. Och av någon otroligt smart anledning går dessa ersättningsbussar 10 min INNAN tåget skulle gått. Logik någon???




RSS 2.0