Godbitar från Disco-SM

Här är några av mina favoritklipp, titta och njut! :)






En fin födelsedag

Idag fyller jag 20 :D Har haft en jättefin dag, som började med uppvaktning på morgonen, då mina föräldrar bland annat rullade in en sprillans ny cykel på mitt rum. Sen åkte jag in på spelning på Hammarkullekarnivalen och dagen till ära placerade jag mig själv i mitten! Sen blev det god middag, schnitzel med hasselbackspotatis, som jag hade bestämt och efter det började gästerna droppa in. Blev en jättemysig eftemiddag/kväll med många härliga vänner, grannar osv, tack alla som kom :D




Detta fick jag idag, + cykeln då


Tack för detta året!

Nu är dansåret i Varberg slut, och det var ett tårfyllt farväl jag och mina klasskompisar tog av varandra! Kommer sakna klassen så, hoppas vi ses igen allihopa <3

Min dans från SM

Guldklass Vuxna:


Liseberg

Har varit på utflykt med skolan idag och det var nog det bästa de har lyckats ordna! Först blev det mat i Slottsskogen, sen åkte vi till Liseberg, där vi först hade 5-kamp och jag lyckades spela till mig en gosedjursgroda på minigolfen! Efter det stannade vi kvar och jag, Dalia, Sofia, Jonna, Tove & Sven köpte åkpass och åkte så mkt vi orkade! Det var nog en upplevelse för Sven som innan idag bara hade åkt Lisebergsbanan och Flumeride, men idag blev det helt andra bullar ;) Jättekul!










Lady Gaga

Lite sent kanske men jag har inte tagit tag i det förrän nu, så här kommer några Gaga-videosar: (De enda där jag inte sjunger med så högt och förfärligt att det förstör hela klippet. Bad Romance hade ni INTE velat höra!)











Västerås

Det var helt fantastikst kul på SM i Västerås i helgen! Jag fick se mina discoidoler och även om mitt resultat inte var på topp så var de skitkul och härlig stämning! Bilder och videos kommer, men för tillfället har jag tro det eller ej viktigare saker för mig än att hänga vid datorn ;) hahaaha! But I'll be back!

Imorgon

Det verkar som att det blir SM till slut, jag har varit orolig in i det sista för om Bona ska följa med, eftersom hon är sjuk. Hade inte varit så kul för mig att åka dit utan att känna någon enda. Men hon har bestämt sig för att köra ändå. Kanske inte det bästa för hennes hälsa, så vi får hoppas att det inte blir några komplikationer!!!

Men jag är i alla fall jättepepp på att tävla!!!! Wihoooo! Och jättepepp för att se Sverigeeliten i disco, de är så sjukt duktiga att man får tårar i ögonen! Ska bli särskilt kul att se James & Belinda, som tävlar i pardisco och bland annat vann VM 2007! Jag blir lika sjukt imponerad varje gång jag ser dem dansa!


SM i helgen

Idag var sista chansen för oss att ta klassfoto och på något mirakulöst sätt var faktiskt alla där och bilderna blev jättebra!!!!

I eftermiddags åkte jag ner till dansklubben för att träna in för SM i disco som är nu i helgen, men det var upptaget så jag fick köra ett pass hemma i köket istället och det gick väl hyfsat bra det med. Jag är ganska nöjd med min dans, med rätt låt till kan det gå rätt bra asså ;) haha har inga jättehöga förväntningar på mitt resultat men det hade varit så sjukt kul om det gick bra!

Sen blev det en promenix med Sandra och efter det en mysig pratstund med sockerkaka hemma hos henne!


Syttende maj

Idag var min mamma med i skolan och kollade på oss när vi dansade och hon tyckte det var jätteroligt att se oss. Vi har bara Sofia den här veckan, för Lena är med esteterna. Nu är det 6 ynka dansdagar kvar på Löftis och 9 skoldagar allt som allt... Tiden vi har kvar krymper mer och mer!

Sen är det ju Norges nationaldag så självklart blev det spelning med GL. Tycker det är sjukt att norska nationaldagen firas med än svenska i Sverige!!!! Iaf i Göteborg är det så. Man är ju för sjutton inte rasist för att man gillar sitt land och vill fira sin nationaldag och sjunga sin nationalsång på nationaldagen, eller på skolavslutningar och annat festligt! Hallå eller?!? Bra Norge säger jag, ni vågar vara stolta över eran nationalitet!


Baby remember my name

Var inne på HBT-festivalen idag eftersom Mariette skulle spela där. Först tänkte vi gå med i regnbågspromenaden och vi stod där beredda med flaggor från flator.se och allt, haha, men sen kände vi oss lite felplacerade och insåg att det var smartare att ge sig av direkt mot Götaplatsen om vi ville ha bra platser. Halvvägs upp på avenyn utblister Azra "Lyssna det är My Desire". Vi andra fattade ingenting hahah men sen förstod vi att det var Mariettes soundcheck så vi sprang upp till Götaplatsen och lyssnade på resten av den.

Sen blev det gala och det var nog tur att vi gick dit i förväg för när paraden anlände blev det rätt packat med folk! Vi fick bland annat se två killar som gifte sig och Jonas min gamla balettlärare var med i en kör och sjöng "Ingen sommar utan reggea" för full hals!

Sen kom Mary och bandet och det blev My Desire, Lies Beyond och Because The Night. Texten satt väl inte som en smäck om man säger så, men Mary gav ALLT och det var skitbra! Efteråt pratade vi med henne och kramade henne när hon kom ner från scenen. När hon kramade mig sa hon "Hej Eva!". Jag blev helt chockad jag har ju inte vågat hoppats på att hon kan mitt namn ännu, så jag sa "Va? Kan du mitt namn?" och då svarade hon "Men det klart! Ni tror att jag är helt borta eller?" hahahaaha såååååå glad blev jag! Hon vet vem jag är och vad jag heter! :D:D:D:D:D Mycket bra dag!!!!

Bl a Kitty Jutbring var programledare


Vacker


Inställt

Så har man tagit sig hela vägen ut till Frihamnen i tron om att vara tamburmajor, till och med sovit lite hackigt på natten pga nervositeten, men när man väl kommer fram visar det sig att båten är tom på passagerare och dessutom ska gå 1½ timme tidigare så adjöss med den spelningen! Tror det är enda gången på mina snart 9 år i GL som en spelning har blivit inställd just när man kommer till samlingen och så ska det självklart ske när jag ska vara tambis!



Snor lite bilder från Stinis med:




Färgklick

Sitter just nu med lila- organge- gul- röd- grönrandiga sockar, rosa/lilablommiga leggings, korallfärgade shorts, gulblommigt linne, rosa linne under, korallfärgad ziptröja, cerise naglar, rosa och lila armband, lila örhängen, rosa läppar och ögonskugga och en röd blomma i håret! Ikväll blir det reunion med dansarna från gymnasiet och det är färger och mönster som gäller, jag tror jag klarar dresscoden ;)

Benet sover!

Var på vårdcentralen idag och kollade upp mitt avsomnade ben, som känseln inte har kommit tillbaka till. Fick göra massa konstiga grejer, typ blunda och peta mig själv på näsan, stå på ett ben, kolla reflexer i knäna osv. Sen skickade de mig till labbet för att ta blodprov och efter att jag sagt att jag tyckte det var obehagligt bestämde de sig för att använda barnnålen! Haahahaha! Så ska få svar om några veckor. 

Snyftfilm

Bion ikväll var jättebraaaa! En riktig gråtfilm och jag och Sandra satt där och storbölade tillsammans med alla 14-åringar som utgjorde resten av publiken! Verkligen sevärd film som jag kan rekommendera!

Efteråt hade vi rätt mkt tid innan pendeln gick så vi passade på att göra något vi ALLTID drömt om: att åka Gothia Towers-hissen! "Det är liksom en sån sak man måste göra innan man dör!" sa jag till Sandra. "Typ som att hoppa bungyjump." Nu är det gjort i alla fall och det var allt så det pirrade i magen när vi kom upp en bit. Också detta är något jag skarpt kan rekommendera. Dock sneglade garderobsvakten lite konstigt på oss när vi i stort sett bara åkte upp och vände, men det var det värt!



10 dagar kvar..

Tog en riktig sovmorgon idag och det behövdes! Är i stort sett frisk nu och var med och dansade lite i skolan igår. Lite vemodigt att vi hade sista lektionen med Lena igår forever! Det blev iofs ingen riktig danslektion, utan vi satt bara och pratade om vårt år på Löftadalen i 1h 20 min. Känns jättekonstigt att vi aldrig mer kommer ha lektion med henne. Nästa gång vi ses är på avslutningsfikat. Bara tio dagar kvar i skolan och bara 7 av dem är vanliga dansdagar.... Är jättesvårt att fatta det!

Idag blir det bio med Sandrisen. Last Song ska vi se och jag tror att det är en film för mig!


Girl I want to make you sweat


Trästocksfestivalen

Är nu hemma från Trästocksfestivalen, som faktiskt var lite av en besvikelse från min sida! I stort sett så åkte vi dit, körde våran grej, lyssnade på en galen rektor och hans band, lite falsksång, såg några helpackade lärare och åkte därifrån. Känns ganska fail att våra snygga rock-outfits bara kom till användning ca 1½ timme! Jag och Dalia åkte istället och köpte mat på subway och satte oss vidd ån i Kba. Betydligt mysigare! Men våran a la la la la long gick bra och var uppskattad iaf! Vet dock inte vad resterande klassen tyckte om namnet svettisarna som jag och några andra döpte oss till när skolan ringde och frågade efter vårt artistnamn :P




Vårruset

Ikväll ska jag gå Vårruset. Ja, någon löpnng blir det inte med tankte på att både jag och Stina är förkylda, Rebecka var så förkyld att hon bangade hela grejen, men vi andra två plus Sanna ska tappert gå de 5 kilometrarna i Slottskogen! Hoppas det fina vädret håller i sig ,det ska bli jättemysigt!


Heglen

Finns jättemkt att berätta om helgen egentligen, men jag drar det lite i korthet!

I fredags bar det av upp till Sthlm med Bona. Vi bodde på jättefint hotell med smarrig frukost, var på en sjuukt bra Lady Gaga-konsert. Shhit jag blev verkligen imponerad av hennes röst live! Sen att hon hade kreativa och knäppa kostymer det hade jag väntat mig! Stämningen var på top och särskilt på Bad Romance såklart, som var sista låten! Efteråt var det minst sagt smockat med folk så det tog ett tag att komma iväg med tunnelbanan. Så vi kom försent för att listan skulle gälla där vi hade skrivit upp oss.. Så vi fick gå på jakt på et nytt ställe. Tydligen var det ett ställe man "inte går till" vi hamnade på, men vi hade sjukt kul och det var huvudsaken! Efterfest blev det med ;)

Igår blev det stan i ett regnigt Sthlm lite shopping (varför handlar man alltid på typ H&M och sånt som man har hemma när man är iväg?) och en trevlig lunch med Emmy! Sen blev det tåget hem. Eller ja till Alingsås!

Där var det HBT-festival och Mariette spelade. En liten men engagerad publik som till största del bestod av oss fans och Alisas familj. En väldigt personlig och fin spelning var det. Och Mary var som alltid strålande vacker och glad. 6 låtar körde hon och efter Lies Beyond, som skulle vara sista ställde vi oss upp och ropade EN GÅNG TILL, så då bjöds vi även på Because The Night, där publiken stod upp, sjöng och klappade. Fick träffa henne efteråt med, fast jag kunde inte prata så mkt pga min röst som var aaaaningen hes efter min förkylning, plus Lady Gaga-konserten, där jag inte direkt var tyst ;)

Idag var det ju min första tamburmajor-spelning och det gick riktigt bra för att var första gången tycker jag! Kände mig säker och trygg i min roll och fick bra respons efteråt! Nästa gång blir på lördag.






(Nenas bild)



Hemma igen!

Nu är man hemma efter en fantastisk resa till Sthlm, med ett stopp i Alingsås! Har sjukt mkt bilder som jag måste sortera, men de kommer förr eller senare!

Nu blir det snart spelning i Frihamnen och nerverna är på spänn, men roligt ska det bli! :D

På plats i globen


:D


På väg

Woho nu sitter vi på tåget och är framme i Sthlm om typ en halvtimme! Längtar så sjukt mkt till ikväll asså! Kommer bli toppen! Två grymt taggade brudar asså!

Fett taggad

Asså nu är jag så pirrig i hela kroppen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har sån energi så att jag skulle kunna springa ett helt marathonlopp (kanske inte skulle var det bästa för min hals dock!? ;) haha ). Imorgon ååååker vi! Kommer bli en sån sjuuuukt bra helg! Har redan sagt det hur många gånger som helst men det kan inte sägar för många gånger! AAAAAaaaaaah kommer bli toppen verkligen! Kan knappt vänta tills imorgon och förstår inte hur jag ska kunna få en blund inatt när jag är så här pepp redan nu!

Förresten var treornas slutproduktion jättebra, bättre än jag hade väntat mig! :D Det enda jag saknade var en lite maffigare final, för finaldansen var jättebra, men om jag hade gått i trean hade jag verkligen velat sluta med ett äkta pampigt finalnnummer i klass med våran This is is, så att tårarna sprutar lite här och var. Men verkligen bra jobbat alla dansare!!!!!


Imorgon!

Känner mig faktiskt lite bättre idag, så det ser rätt så ljust ut nu! Är hemma från skolan ändå, är dumt att riskera något och jag kan ändå inte dansa än. Laddar för fullt med en massa Lady Gaga-låtar. Shiiit vad braaaaa det kommer bli imon!!!!!!

Har varit nere på Hydro och hämtat en klänning jag beställt från Bubbleroom. Är ju alltid lite osäkert hur det blir när man köper kläder på postorder men denna var jättesöt och den satt bra också.

Ikväll blir det treornas slutproduktion på Aranäs, ska bli spännande att se vad de har hittat på!


Halleluja vilken helg det kommer bli!

Kann knappt tro det! Igår kväll gick helgen på bara en sekund från att vara kanonbra till att bli helt oslagbar!

På fredag morgon åker jag och Bona tåget upp till Sthlm för att se Lady Gagas konsert. Väntar mig verkligen det bästa av den, tydligen har hon med sig 25 av sina mest spektakulära kostymer i baggaget och jag kan ju bara tänka mig vilken stämning det kommer bli när en allsångskör på över 20 000 klämmer i med Bad Romance!!!


Sen blir det utgång efter det och på lördag tar vi en shoppingrunda och eventuellt möter upp Emmy en stund. På eftermiddagen bär det av hemåt och av någon alldeles fantastisk anledning går inte tåget längre än till Alingsås, för de ska lägga om spåren eller nåt. Och GISSA VEM som kommer vara i Alingsås just den kvällen och spela på deras Hbt-festival? Ingen mindre än MaryJet herself! Försöker dra med mig Bona dit, men jag har i alla fall pratat med Madde och några fans ska dit så oavsett så har jag några att gå med, så man kan säga att det är spikat!

Tycker faktiskt att det var min tur att få sån här tur den här gången, det har ju varit ett par spelningar som jag verkligen borde gått på, men som någon liten detalj har kommit och förstört. Först var det ju Wic-matchen i Varberg i vintras. Mina kompisar dansar liksom på matchen och jag kanske till och med hade kommit och kollat utan att hon skulle ha spelning, men självklart ligger matchen dagen efter jag har lämnat landet för en solresa till Lanzarote. Sen var det Kolingsborg i april. Jag var i Sthlm hela dagen och tävlade, men var tvungen att åka hem på kvällen, eftersom jag jobbade dagen efter. Sist men inte minst så ska hon spela på FunCity utanför Varberg 22 maj, just då jag är iväg på disco-SM i Västerås. Jag har liksom varit i Varberg i stort sett varenda dag det här läsåret, men just de två enda gångerna Mary kommer dit ska jag naturligtvis vara på annan ort!

Jaja nu kom den här Alingsås-spelningen och vägde upp allt det där! :D 

Men helgen är inte slut där på långa vägar! På söndag ska jag för första gången vara tamburmajor i Göta Lejon och alltså leda hela orkestern. Det kommer bli grejer det, haha! Är riktigt nervös för det, men jag vet ju egentligen att jag kan, så det ska nog kunna gå riktigt bra!

Det enda lilla orosmolnet är min hals som värker som bara den.. Är hemma idag också för att försöka få den att ge med sig. Jag är liksom inte sjuk i övrigt det är bara halsen som håller på och ställer till det för mig. Men så länge jag inte får feber till helgen ska det inte vara några problem, då kan jag klara mig på Ipren och Strepsil :)  Ingen liten arg hals ska få stå i vägen för denna perfekta helg!!! Så det så!




Sjuuk..

Är hemma idag med en ond hals.. Inte det roligaste kanske, men tror iaf inte det har något med körtelfebern att göra så förhoppningsvis går det över ganska snabbt. Till exempel till på fredag när det bär av mot Sthlm kanske? Om man får önska iaf!

Har dessutom förlorat känseln i mitt vänstra smalben :S hmmm lite skumt faktiskt!

Bildutbyte

Idag hade vi ett utbyte med bildeleverna på Löftadalen. Det gick ut på att vi dansare fick prova på kroki på morgonen. Ganska ovant i början, men sen när man vande sig blev det jätteroligt och man hann liksom inte tänka så mycket eftersom vi bara fick 10 minuter på varje pose, så man kunde inte måla så detaljerat och vara så självkritisk.

På eftermiddagen fick bildeleverna måla av oss när vi dansade, för att försöka måla av rörelser. Av det vi såg verkade de vara jätteduktiga. Imorgon kommer den andra gruppen och då är det deras tur att måla.

Lite skönt att inte ha disco idag faktiskt, så att man har hela eftermiddagen fri!


Uppvisningen

Uppvisningen gick riktigt bra och jag tycker det mesta ser bra ut på filmen också! Pratade med Lotta efteråt om ifall jag får flytta upp och hon sa att i den bästa gruppen dansar bara de som tävlar i star och superstar, men att det finns en avancerad på söndagar som har lite jämnare nivå än vår grupp och att den nog skulle passa mig bättre. Så jag får väl kämpa på ett tag till om jag vill dansa med de bästa, vilket jag verkligen vill!!! Sen får vi ju se om jag ens har möjlighet att fortsätta till hösten, jag vet ju inget än så länge!



Cheerleaders

Uppvisning med discon i Lisebergshallen idag. Min grupp ska vara cheerleaders. Finns risk för att det här blir min sista uppvisning på Sinclairs, särskilt om jag flyttar ner till Skåne till hösten, vilket det finns en liten risk/chans att jag gör. Så nu gäller det att visa var skåpet ska stå och bara köra järnet! Tror att det kommer bli rätt bra trots allt tjafs och krångel. Eller hoppas det iaf!

Uppvisningen förra året:


Valborg

Var med i Cortégen igår för 9:e året i rad, 10-årsjubileum nästa år då med andra ord! Vi var som vanligt sjukt mycket dansare och det gick bra trots litte regn. Såg allt en del jag kände i publiken!

Sen blev det en liten utgång i Kba med Sanna, Amanda och Frida. :)








RSS 2.0