Bäst


Sportlov? No way

Behövde verkligen en ledig dag! Trots att det är uppehåll både från Funkykidz och sången har detta varit min mest fullbokade vecka på länge! Jobbat tre dagar i sträck plus åkt in och dansat en eller två klasser varje dag, bara det tar sjukt mycket på krafterna! Sen har jag träffat Emma i måndags och igår var jag och Sandra hos Elina. Jättekul båda grejerna, alltid kul att ses även om det inte blir så ofta. Det är sådana vänner som verkligen är värdefulla! Även om det ibland kan gå flera år emellan vet man var man har varandra och när man väl ses är det precis som vanligt!

Idag är det dags att bli rödtott! Wiiie! När man väl har börjat färga håret känns det som att det finns oändligt många nyanser man vill prova på! Haha så ska passa på att gå igenom ett par stycken innan det blir blondt igen! Sen blir det avskedsfest för Dalia ikväll, innan hon åker iväg tll Norge i några månader.


Något åt detta hållet har jag tänkt mig


Äntligen braaaa igen!

Wiiie, så himla skönt att vara på gång igen! Har kört 6 Funkykidz-klasser i helgen och det har gått jättebra, och idag dansade jag för första gången sen jag blev sjuk! Kroppen är väl inte riktigt 100% med, men nu är man igång iaf, kan nog räkna med en del träningsvärk imorgon! Imorgon ska jag förresten träffa Emma :) Det var inte igår, så ska bli riktigt myyys!!!


Sjukis

Suger ganska så mycket att vara sjuk! Åkte på någon sorts magsjuka natten mellan måndag och tisdag och har inte riktigt hämtat mig än. Går jättetrögt att äta, så därför tar det sin lilla tid innan man känner sig pigg som vanligt igen. Så igår blev det lugnt, en lunch med Dalia på Kungsmässan och sen bio med mamma på kvällen. Vi såg En gång i Phuket, riktigt rolig och sevärd film!!! Idag känner jag mig fortfarande inte helt okej, så skippar dansen och ska kolla på esteternas sceniskt musikprojekt ikväll. Helt sjukt att det faktiskt har gått tre år sedan vi spelade Tills livet skiljer oss åt! Kul minnen har man därifrån i alla fall! :)


Överlägsen igår


RSS 2.0