Städa, packa och planera!

Det är mycket som ska hinnas med idag! Det är för det första ett riktigt pusslande att få ihop allt inför kvällen. Vilka ska med? När ska vi ses? Var ska vi ses? osv... Dessutom måste jag hinna packa allt inför Frankrike och städa tillräckligt för att två barn på 1 och 5 år som ska bo hos oss medan jag är borta inte ska ha något att kunna förstöra. Helst ska jag också någon gång där emellen hinna duscha och göra mig i ordning inför kvällen. Lite tight, men om jag bara sliter mig från datorn någon sgång ska det nog gå att ordna!

En tripp in till stora staden

Åkte in till Gbg idag med Sanna, Dalia och Pilla för att hitta en födelsedagspresent till en viss Stinis! Vi hittade något grymt bra som jag av säkerhetsskäl tyvärr inte kan avslöja här!



En riktigt fin dag blev det faktiskt, den första på ett tag så det var inte så dumt. Vi satt ute i solen och fikade i säkert flera timmar och var tvugna att kisa med ögonen så vi nästan fick ont i huvudet! Man är inte van vid sådant ljus i dessa regntider!

Tillbaka i Kba blev det en snabbis på Kungsmässan och ett glassköp av Elin på torget innan vi skiljdes åt.

Håller på att planera utgång för imorgon och tvinga så många som möjligt att följa med! Det är 29an på mingel och det måste man ju utforska innan sommaren är slut. Jag tyckte det passade utmärkt att välja dagen innan Frankrike-resan, då jag ska upp 04.30! Varför sova liksom? Det kan man göra så det räcker och blir över på bussen ner. Dessutom ska Bona också ut kvällen innan så vi kan sussa så sött tillsammans! perfekt uppladdning inför resan!

Jag är tillbaks!

Lite dålig aktivitet här de senaste veckorna kanske! Minst sagt faktiskt! Vet inte varför, men jag kanske har skaffat mig ett liv helt enkelt? Haha..

Mycket jobb har det blivit i alla fall men nu är det över. Jobbade sista dagen i går och nu är jag friiii som en fågel! I alla fall fram till skolan börjar. Kommer sakna vissa söta små tanter, men kommer däremot inte sakna de inhumant tidiga morgnarna. Som jag sagt tidigare, att gå upp 06.00 är nog inte riktigt min grej..

Nu laddar jag för fullt inför Frankrike-resan med Göta Lejon. På torsdag bär det nämligen av mot först Provence och sedan Paris, där vi bland annat ska uppträda på Disneyland. Har ju sett bilder från 2002 då de senast var där och kan knappt fatta att det snart är min tur att dansa framför det rosa slottet! Hoppas på lite SOL med eftersom den inte riktigt verkar vilja titta fram här uppe i kalla Norden.. Den lilla brännan jag så stolt hade lyckats skaffa mig har ju nästan hunnit blekna bort. Illa! Svensk sommar säger jag bara..


Leedig dag

Spelning i Frihamnen idag och den gick ju bra! Många dansare och tydligen såg det bra ut också! Issa hade inte tänkt att vara med för hon hade ingen uniform med sig, men 5 min innan uppställning kom hon på att hon skulle vara med ändå, så intendenterna fick skaffa fram en uniform på två röda sekunder, haha lite i sista stund där! Allt för lite spänning!

Nu ikväll har jag och Stina och Martina fixat lite inför Cissis fest! Hoppas verkligen att hon uppskattar presenten för det ligger mycket arbete bakom! Vi kollade även på Michael Jacksons minnesstund. Det var jättefint och även om jag inte direkt varit ett fan så kom det några tårar... Riktigt gripande när hans dotter tog mikrofonen.


Jätteskönt att vara ledig två dagar nu!

Svininfluensa på Eligonia

Kul att läsa i tidningen någon vecka efter att man har kommit hem att det hotellet vi bodde på i Ayia Napa har smittats av svininfluensa... :P Lika kul att jag drog på mig världens förkylning när jag bodde där och inte har blivit av med den än... Samband???

Nej men det klart att det inte är det jag har, men är så trött på denna förkylningen att man nästan börjar undra!

The Proposal

Såg den filmen igår på bio med min och Sandras familj. Jag, Sandra och Linda fick presentkort på Facklan som tack en gång när vi sjöng och nu var det äntligen dags att använda dem! Filmen var skitbra och hur rolig som helst! Lätt sevärd!



Annars har jag jobbat hela helgen och även idag. Är så slut att jar precis sovit några timmar. Det behövdes, jag är inte direkt den som är van vid att gå upp vid 6.00 flera dagar i sträck... Ska bli skönt att vara ledig nu fram till onsdag kväll! Sen trodde jag redan förra veckan att min förkylning höll på att försvinna, men nu har jag jätteont i halsen igen. Sjukt jobbigt, har ju haft det i 3 veckor nu!!! Orkar inte mer!!!

Bilder från igår :)












Grillning hos Martina

Stranden några timmar först med Sanna, Dalia, Cissi och hennes lillasyster. Sen hader vi lite grillning och mys hemma hos Martina med bland annat "Med andra ord"!

I helgen blir det jobb, jobb och jobb! Kommer väl vara helt död sen, men det får man ta!

Värmen tar ju död på en!

Helt okej om man får ligga på en strand och sola och bada (väldigt okej då till och med), men att springa runt och hjälpa gamlisar i värmen skulle ju kunna ta knäcken på vem som helst! Särskilt när man är tvungen att leka frissör och sätta papiljotter på dem! Det var nog tur att jag inte stannade tills papiljotterna skulle tas ut, ifall resultatet inte skulle bli riktigt som det var tänkt.. Sen var det dusch och städ och lite av varje och jag tror att vi var heeeelt slut alla som jobbade. Det är inte det att jag inte gillar värmen för det gör jag verkligen, det är bara lite väl mastigt att behöva göra ansträngande saker!

Ledig imorgon som tur är och då ska jag ha det riktigt skönt, antagligen åka ut till Åsa på dagen och sen till Martina på kvällen!


RSS 2.0