Karolin 20 år

Var ute i Torslanda hos Karolin på 20-årsmiddag igår. Vi från klassen hade jättekul, undrar dock vad hennes andra kompisar tyckte om oss gapflabbande matvrak till dansare :P

Idag var det Showdance som vanligt, vi har lärt ut hela danserna nu, så det är bara repetition kvar innan uppvisningen.

Dessutom har jag kommit ut som tamburmajor nu! Fick gå hela träningen själv igår och det gick väldigt bra faktiskt! Fick träna på det mesta; svängar, genomgångar, scenerier, gå på/av scen, avsmalning, breddning osv. Nästa gång är det på riktigt!




Alice

Var på bio ikväll med Dalia och Terre och hennes pojkvän. Alice i Underlandet var lätt mycket bättre som otecknad än tecknad. Denna filmen hade ju en handling för tusan till skillnad från den andra! Hade hört att det skulle vara alldeles för många onödiga 3D-effekter, men jag gillade de effekter som fanns :) Vi hade bra platser med, i mitten på andra raden och där har vi räknat ut att effekterna gör sig som allra bäst! Och Johnny Depp är ju bara helt fantastisk!

Lotta och Willy åkte till slut ur Let's Dance ikväll. Det var nog faktiskt på tiden, hade inte varit riktigt rätt att ha dem i finalen, men shit vad de har kämpat på! Jag är grymt stolt att dela danslärare med Willy Björkman, det är en riktig ära! Men måste erkänna att det är lite skönt att vi kommer ha Lotta tillbaka på riktigt nu!




Om en vecka..

..har våran föreställning "Que Sera" premiär! Längtar jättemycket! Kan ju bli min sista riktiga dansföreställning om jag inte fortsätter med det här :'( riktigt sorgligt faktiskt! Därför gäller det att ge allt!

Guys and Dolls

Ikväll ska mamma och jag på operan och se Guys and Dolls, ska bli jättekul, har hört att den ska vara bra! 

I skolan ligger vi i hårdträning inför föreställningen, dock har vi tagit paus från övandet några dagar nu och istället satsat på teknik, vilket behövdes märkte vi!

Äntligen har jag klippt mig och slingat håret, känns mycket mycket fräschare nu och kommer kännas så mycket bättre att stå på scen nästa vecka när man inte har en råtta på huvudet!

Vi dummade oss och tog en massa skoj bilder igår, den här är en av det seriösare slaget!


Jahopp!

Anna Bergendahl vann visst, jaha! Inte min favorit men visst är hon duktig, kanske kan vi lyckas den här gången?

Nu blir det snart dansklubben och om det finns biljetter ska jag och pappa äntligen se Avatar ikväll :)



Melodifestival

Ska bli riktigt spännande att se hur det går, min favorit är ju helt klart Eric Saade, men finns en hel del andra bra med!

Hade marschträning idag, börjar kunna scenerierna lite nu och det gick ganska bra!

Showdance

Varför är jag så trött idag? Har ju fått sova mina 10 timmar och allt! Menmen, ibland ska man ha sådana dagar med!

Hade en jättelugn och skön morgon innan jag och Sandra åkte ner till dansklubben för att ha våra grupper. Börjar närma sig slutet av terminen nu så det är inte jättemycket kvar att lära ut. Om vi får som vi vill ska de ha en riktig uppvisning med, antagligen på Kungsmässan, men man vet ju aldrig..

Hoppas att min hals känns okej så att jag kan vara med fullt ut imorgon i skolan och på discon. Den har varit lite si sådär det senaste och jag vet inte om det är spåren av körtelfebern som sitter kvar.. :S Men idag känns det ganska bra så snälla säg att det är över!


Jag vill ha en OS-mössa!!!



Fiskspelet är numera en klassiker



MaryJet igår



Bästaste <3


MaryJet i Halmstad :)

Jag, Dalia och Emmy var nere i Halmstad ikväll på en gala för Haiti där Mary var med och spelade. 6:e gången jag såg henne nu på ungefär 3 månader, inte illa pinkat va? Haha



Hon var lika bra som alltid, 5 låtar blev det denna gång. Tyvärr tyvärr kunde hon inte komma ut till oss efteråt, för hon hade bråttom iväg. Men när hon försökte smita ut fick vi självklart syn på henne och många följde efter. Jag kände dock att det får faktiskt vara någon måtta på det hela! Jag tvivlar verkligen inte på att hon hade stannat om hon hade kunnat, hon är ju inte direkt den som undviker sina fans! Men jag följde med ut och såg på avstånd. Dock det var väldigt kallt, så jag och Dalia bestämde oss för att vänta där inne så länge. Dörren hade då låst sig av sig själv och då kom även Mariettes mamma, som också ville in. Dalia bestämde sig för att gå runt och låsa upp och kvar stod jag helt ensam med Mariettes mamma Britt-Marie. Haha visste inte direkt vad jag skulle säga, men vi småpratade lite i alla fall tills Dalia kom.

Får väl hoppas att Mary själv har mer tid nästa gång! För visst är det fantastiskt bra att höra och se henne uppträda, men man vill ju så gärna träffa henne också. Men jag är glad att jag inte trängde mig på när hon skulle iväg, man får ju vsa lite respekt! Vissa fans är ju inte kloka, till exempel en tjej som var helt ifrån sig för att hon inte visste hur hon skulle överleva två veckor utan att träffa Mariette. Det är ju typ sjukt! Jag känner att man får ju hålla det på en lagom nivå, gå på många spelningar och prata med henne på signeringar och sånt, det är iaf jag nöjd med :D

Galan i övrigt var lite blandad, vissa nummer var ganska sega, men det var bland annat en kör, Nova Cantica, som var riktigt duktiga och ett band som spelade Beatles-låtar och då blev det riktigt ös!

Lady GaGa

Jag och Bona har bokat biljetter till Lady GaGa i maj! Kommer bli grymt, räknar med en jäkla show och en massa häftiga scenkostymer och klädbyten! Yeeeah!



Imorgon, eller rättare sagt ikväll blir det MaryJet i Halmstad med Dalia och Emmy, kan inte få nog av den tjejen alltså! Hon är helt enkelt bäst :)

Har nu precis kommit hem från Staffan, där vi hade middag och spelkväll, mysigt som vanligt!

Vasaloppsveckan

Då var vi hemma igen! Under resan har jag bland annat lärt mig att köra fast med bilen i snön, hur det går om man försöker starta på blankis/i djupsnö och att man behöver mer än 1½ timmes sömn för att ha 4 danslektioner på en dag!

Dessutom har vi haft det väldigt mysigt, jag har följt de andras lopp och vi har kollat både Let's Dance, Melodifestivalen och OS och stugan var riktigt fin, även om vi aldrig vågade oss på härbret!

Men nästa år vill jag också vara med och åka!










RSS 2.0