Auditiontankar som snurrar

Jaa, hå hå ja ja, nu är vårshowen verkligen över! Sorgligt och vemodigt förstås! Har varit en grym tid i mitt liv och absolut den bästa uppsättningen jag någonsin varit med om hittills! Men vi ska i alla fall visa upp delar av den för de nya sökande när det är audition i maj! Så man kan inte riktigt lägga hela balunsen på hyllan än! ;)

Så nu är det fullt fokus på ens egen personliga utveckling och det de allra flesta av oss siktar på är förstås audition! PAS ligger närmast nu på påsklovet, så vi ligger i för fullt med låtsasauditions på danslektionerna, monologträning, workslektioner i sång och lite annat! Alla taggar till tusen och jag tror inte jag är ensam om att drömma om auditionlåtar på nätterna!

Nu har jag varit hemma i Kungsbacka hela helgen. I fredags kollade jag på dansföreställningen i Varberg. Kändes jättekonstigt att inte vara med själv förstås, man fick änna lite falshback från förra året! Men duktiga var de!!! Och riktigt stor skillnad mot genomdraget vi fick se förra veckan!

Igår blev det filmkväll med Sandra och Emma. Emma ville gärna se filmen från vårshowen så jag tog med och visade henne. Blev en mysig kväll!

Egentligen skulle jag åkt tillbaka till den älskade lilla skånska hålan idag, men frugan gick tyvärr och blev sjuk, så för att inte bli smittad blir det till att åka direkt till skolan tidigt imorgon bitti! Skönt i och för sig att få en extra heldag här, det blir ofta väldigt ryckigt när man bara åker över helgen! Tycker faktiskt att jag har utnyttjat tiden ganska bra! Fixat med massa saker till skolan och inför auditions. Ja haha det blir mycket audition audition audition i dessa tider, men det är ju vad de flesta av mina tankar handlar om så, inte mycket att göra åt!


Här fanns bara vildgräs..

 


Jag älskar att stå på scen!


Lite smått & gott från vårshowen


Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla!!!!


Foto: Jenny-Caylin Nensén


Musikallåtar

Nu är jag i stort behov av låtar kan jag avslöja! Dels till auditions, dels till studioinspelning och dels till workslektioner! Har suttit hela eftermiddagen och lyssnat igenom en massa musikallåtar. Har hittat några, men tycker inte det är så lätt att fastna för några vid första "ögonkastet", så är det någon som har något tips, bara hojta!

Vi har börjat med auditionträning på dansen också. Jättebra träning, man övar sig på att ta in koreografier och diagonaler snabbt, Jonna ger tips och vi blir filmade så att vi själva kan se hur det ser ut. Kände mig mycket bättre i halsen idag, så jag var med och dansade, men på sånglektionen gick det dock inte riktigt lika bra, halsen hängde inte riktigt med! Men imorgon ska det vara bättre, den ska ju hålla hela helgen! ;D


Jossa o jag hänger med våran nya polare på Lindex i Hässleholm


Premiärhelgen

Premiärhelgen gick jättebra! Jag är såå nöjd med showen! Det blev verkligen fullt ös i helgen, förutom föreställningarna var det premiärfest i fredags och sen även fest hos Emilia och Angelica i lördags, eftersom vi ändå skulle vara lediga tre dagar efter det. Så då har det sovits minsann! Och det blev även en tripp till Hässleholm med lite shopping och några mysiga film/taco/semlekvällar! Så nu har skolan börjat idag igen. Känner mig inte bra i halsen tyvärr, men kämpar för fullt med honungsvatten, esberitox och hoppade över dansen idag. Det mååååste ju bara vara bra till helgen när vi kör tre nya föreställningar!!!!


Foto: Kaj Klemark


RSS 2.0