Midsommar

Nu har jag jobbat tre dagar i rad och har en kvar innan första jobbveckan är klar och det blir lite ledigt. Ska bli skönt. Hade väl kanske varit roligare att vara ledig på midsommar, men det är ju inte så fel att jobba en storhelg fakstiskt när allt kommer omkring! Igår på midsommarafton grillade jag och Dalia hemma hos henne, det var jättegott och vi hade det mysigt. Sen när hon skulle iväg på fest gick jag hem istället, så jag skulle orka upp idag. Lite tråkigt såklart, men hade nog inte funkat annars :P Är helt slut som det är! Haha


Värkande ben

Nu är benen helt slut efter denna långa dag! Första riktiga dagen på jobbet. Det gick riktigt bra, alla är så hjälpsamma måste jag säga och jag har stora förhoppningar om att jag kommer att trivas där i sommar. Kan ju alltid vara bra att ha något som man kan hoppa in på även till hösten om det skulle behövas!

Sen blev det jazz på Dansforum ikväll med Dalia o Sabina. Är verkligen nöjd med att jag har skaffat klippkort där så att det verkligen bli dansat något i sommar! Så nu känner jag i hela kroppen att jag har varit aktiv idag! Nu blir det en dag ledigt, kanske åker jag ner till Båstad till mina fastrar imorgon, sen blir det fyra dagar jobb på raken.


En helg i Köpenhamn/Båstad


Back in town

Då var man hemma i Kungsbacka igen, denna gången på obestämd tid. Har ju ingen aning om vad nästa projekt kan tänkas bli. Till en början kändes det fruktansvärt konstigt att vara här igen. Efter allt som hänt nere i Bjärnum, med full fart hela tiden och efter att ha umgåtts med klassen 24/7 var det väldigt underligt att bara flytta tillbaka helt plötsligt. Visst jag bodde ju här 20 år innan jag flyttade, men ändå det är en stor omställning.

Sen kan jag ju inte säga att det direkt har varit lugnt sedan jag flyttade. Jag fick en enda vilodag, till att komma i ordning och packa upp allt. Sen var det dags att börja med sommarens sysselsättning, dvs jobbet. Jag ska jobba som ekonomibiträde i köket på ett äldreboende och gick bredvid 2 dagar förra veckan för att lära upp mig. Det kändes väldigt bra och det verkar vara ett bra jobb, alla var jättesnälla och hjälpsamma och det är ju viktigt. Är bara lite orolig för hur jag ska klara mig på egen hand nu när jag börjar jobba på riktigt på tisdag.

I måndags vankades det finbesök, nämligen från Lisa och Anna, vilket kändes väldigt skönt, för visst hann man sakna Bjärnum och då framför allt dessa tjejer under veckan som gick! Det var nämligen dags för audition till Balettakademiens musikallinje. Så det är vad jag har hållit på med de senaste dagarna. I år var ett extra tufft år, då det inte fanns lika många platser att fylla som det vanligtvis brukar vara. För min egen del blev det att jag hängde kvar två dagar av tre, vilket jag är väldigt nöjd med. Det var en väldigt hård gallring redan efter första dagen och några riktigt duktiga personer från min klass fick tyvärr åka ut redan där. Men som sagt, jag hängde i alla fall med en dag till och jag är riktigt nöjd med allt jag gjorde, både sång och dans. Ärligt talat har jag aldrig gjort en så här bra audition förut, och det som kändes allra bäst var att jag kände mig så lugn och trygg i mig själv och det jag gjorde. Sen att det inte räckte hela vägen fram, det är faktiskt inte det viktigaste för mig just nu. Men jag känner rätt många som gick vidare till sista dagen, dvs idag, så ska bli grymt spännande ikväll att få redan på vilka som kom in!

Idag fyller pappa jämnt så det har blivit en del gäster och tårta, och i helgen fortsätter vi firandet i Köpenhamn, ska bli väldigt mysigt!


Familjen först...

...familjen sist, familjen natt och dag(arna på dagarna är dagarna vi minns!)

Nu är det över, finnished, finito. M1:an 10/11 är ett minne blott. Vår tid här på musikteaterskolan är slut. En efter en flyttar folk iväg från denna lilla by och på tisdag är det min tur. Skumt, konstigt och allmänt svårt att förstå. Jag tror inte egentligen att det har gått in i min tröga skalle att jag faktiskt lämnade Kba och flyttade in med en vilt främmande människa i världens ände för att ägna ett helt år åt musikteater, ännu mindre att jag ska lämna allt detta bakom mig nu. Detta året har verkligen påverkat mig på alla sätt och jag tror inte att det är samma person som flyttar nu tillbaka, eller jo det klart men det har hänt så mycket så man tänker liksom inte likadant. Jag har utvecklats både som människa och som artist och jag är evigt tacksam för det här året!


RSS 2.0