Happy New Year!

Har varit på nyårsgympa nu, så känns det lite bättre att dricka champagne ikväll ;) hehe

Snart blir det middag med tjejerna hos Dalia och sen åker vi ut till Vallda på fest hos Bollen! Kommer bli kanon :D

Nyår förra året


Rean & Oscars födelsedag m.m.

Var inne i Gbg med Stina, Dalia och Frida igår på mellandagsrean och för ovanlighetens skull blev det inte så mycket shoppat. Hittade i alla fall ett par örhängen jag ska ha på nyår och ett jättefint halsband, båda för halva priset!

Sen hann jag bara hem och vända innan jag skulle in igen, den här gången för att fira Oscars födelsedag! Det blev bowling och hamburgare på Hard Rock, sedan droppade vissa av medan vi andra tog en öl. Eftersom det var en helt vanlig tisdag gick det ingen senare pendel än 00.17 tyvärr! Tycker nog allt att det borde gå lite fler natt-pendlar när det är jullov och allt! Men sånt är livet...kul att passa på att träffa Oscar medan han är hemma i alla fall! :)


Nu håller jag på att knåpa ihop en uppvärmning till show-gruppen på Kba Dansklubb. Jag och Sandra ska ha tre kurser till våren så det är lite att fixa med och inte allt för mycket tid kvar!


Svar på min fråga

Mariette har precis haft frågestund på sin blogg, och självklart tog jag chansen och frågade något! Svaret på alla dessa frågor blev nog det längsta inlägget jag sett! Snacka om att hon har tagit sig tid för att svara på så mycket som möjligt! Det gillar vi! Och självklart blev jag jätteglad när jag såg att min lilla fråga fanns med där någonstans i smeten!



* Jag har läst att du gjorde en låt till Sandor /Slash/ Ida? Stämmer det och var kan man hitta den i så fall?
- Stämmer. Jag och två killar skrev en låt som heter We’re not holding hands och som fick vara med i den svenska filmen Sandor/Ida. Den går säkert att hyra eller köpa. Bra researchat! ;)




Någon som tror att jag tänker hyra Sandor/Ida snart eller? ;) haha

Min jul

Har haft en jättebra jul :D Julafton firades som vaanligt först hos Johanssons och sedan hemma bara familjen! Det blev en mysig dag med fina paket och till min stora lycka blev det en vit jul till slut!



Juldagen började med julfrukost hos Golds. Sen hade Mariette spelning på Saga bar i Gbg och det ville jag absolut inte missa! Kände inte en enda person när jag åkte in, men träffade en massa sköna fans och hade en sjukt bra kväll!!! Ångrar mig inte för 5 öre att jag åkte dit! Trodde inte för allt i världen att jag skulle våga åka på en spelning helt själv, dessutom på ett lesbiskt ställe som inte hör till vanligheterna att jag besöker, men det var verkligen kanon, alla var hur goa som helst och jag fick träffa och lyssna på min favorit-Mariette!






Igår (26:e) blev en lugn dag, jag var ju tvungen att återhämta mig lite! Kom hem med 9.15-pendeln, så det blev inte mycket sovit direkt!

Idag, eller det är ju inte idag längre, menmen, den 27:e, var Sandras födelsedag!!!! Vi sjöng på julfesten i kyrkan och sen hade hon tjejmiddag! Det var jättemysigt, kul att träffa många gamla kära vänner som man tyvärr inte träffar så ofta! Nu åker Sandra bort i tre veckor, så jag får väl försöka klara mig utan henne på något sätt! Det är ju dock inte så långt kvar till min Lanzarote-resa...;)


Nu är det jul igen...



Bara de sista förberedelserna kvar! Skinkan står i ugnen, granen ska snart tas in och har bara en enda julklapp kvar att slå in.

Jag är med i tidningen!


Haha både jag och Carell fick visst vara med på bild! Status ;)

Nu har vi varit ett gäng: jag, Sandra, Patrik, Elin, Herman, Linda & Amanda, och åkt pulka i den stora läskiga backen vid ängen! Sen blev det middag hos Johanssons.










I'm Dreaming of a White Christmas....

Hade blivit så sjukt besviken om snön smälter bort innan julafton! Det får inte hända! Jag och Sandra tänkte åka lite pulka imorgon. Kommer inte ens ihåg senast man kunde göra det här i Kba, tillfället måste verkligen tas tillvara på ;)


Idag har jag köpt klart alla julklappar! Jätteskönt, det finns ju vissa år man har sprungit runt i panik den 23:e och inte vetat vad man ska köpa! I år blir dock inte ett sådant år och det känns grymt bra!



Bild från programbladet på julkonserten i torsdags. Kunde inte låta bli
att lägga upp den.. ;)


Header

Nu har jag försökt mig på att göra en header helt på egen hand i paint och word. Kan vara världens mest misslyckade, men nu har jag någonting i alla fall :P haha försöka duger heter det ju, sen om det stämmer är väl en annan sak! Jag är stolt i vilket fall!

Kallaste Hagaspelningen

Kommer ihåg mina allra första Hagaspelningar med fasa. Då när jag var flaggis och det var så kallt att fingrarna frös till is och det tog flera timmar att tina efteråt. Trodde nästan att vi aldrig skulle få uppleva något sådant igen, men idag var det minsann så kallt att det hängde istappar från klarinetterna! Tacka vet jag att vara dansare, då klarar man sig undan med lite småfrusna tår. Hade inte velat byta med någon musiker, eller med Bona som var tamburmajor och frös så att hon skakade!



Nu blir den en liten promenix med Sandra, så det är bara att ta fram varmaste kläderna och ge sig ut i iskylan!

Tjoho nu är det jullov!

Då var man visst tillbaka här igen! Det har varit fullt upp det senaste, men tänkte att jag skulle hinna blogga lite på lovet i alla fall!

Har haft en alldeles kanonbra vecka, framför allt slutet! I torsdags åkte familjen upp till Borås för att se på julkonsert med Sanna, Shirly, Sonja och ingen mindre än Måns Zelmerlöw himself. De är grymt bra på att sjunga och showa allihopa och jag kunde inte se mig mätt på en av dem, gissa vem!? ;) Man var helt fylld av julstämning efteråt och det blev ju inte sämre av att det var alldeles vitt av snö när man kom ut efteråt. Vågar man kanske hoppas på en vit jul i år?




Igår var det skolavslutning och vi hade julklappsutdelning, fika och såg på våran föreställning på film. Kommer sakna alla goa klasskompisar under lovet! Vi fick också reda på att Carell ska sluta i feb, eftersom hon fått jobb som showartist på Ving. Jättetråkigt för oss såklart men jag hade utan tvekan gjort samma sak!

Sen åkte jag och Dalia ner till Halmstad för att se Mariette och hennes band. Jag måste bara säga att jag är evigt tacksam till Kungsbacka kommun för våra skolkort som vi kan åka gratis på i hela Halland! TACK!!!! Kvällen var så bra så jag ve inte vad jag ska ta mig till! Vi stod längst fram och jag klämde i så mycket jag orkade i alla låtar jag kunde! Det var jättefina låtar, grym sång (av Mariette, dock lät det mindre bra när publiken skulle klämma i :P ) en jättevacker och glad Mariette som vi fick träffa och krama och ta kort med efteråt! Vi lyckades även sno åt oss varsin affisch som satt på väggen, som hon kunde signera!







Inte ofta man får träffa två så stora förebilder dagarna efter varandra! Jag var lycklig :D


RSS 2.0