I will be popular

Äntligen en vilofylld dag efter dessa fullproppade veckor! Såååååå behövligt! Har varit ute på turné denna veckan med barnteatern. Det har verkligen varit jätteroligt. Vi har spelat för barn i åldern 6-12 år och fått en massa respons. En del spontana utrop från publiken, många många kramar, skrivit augotraffer för fulla muggar och i torsdags efter sista föreställningen när vi skulle ta kort fick jag en lång puss på kinden av en liten kille. Dock har det varit extremt tidiga morgnar, vi har varit tvugna att åka från skolan runt 7-tiden varje morgon. Men sen har vi å andra sidan varit lediga de flesta eftermiddagar, så man har kunnat utnyttja vädret, och hitta på saker på kvällarna.

Igår var jag och 6 till från klassen i Malmö och hälsade på vår lärare Lasse. Han är verkligen one of a kind, finns nog ingen mer som han. Han bor i en lägenhet med sin man som också heter Lars och båda är film-, musikal- och operanördar. Varenda centimeter av deras väggar är fylld med affischer från olika musikaler och filmer, i hyllorna står flera flera FLERA tusen cd-skivor, filmer och böcker och de har en gigantisk platt-tv med sjukt bra bild. Det var verkligen en upplevelse att få komma dit. Vi blev bjudna på mousserande och bakelser och fick kolla på några godbitar på film.

Sen stannade jag och Anna kvar och passade på att njuta lite av Malmö. Vi satte oss på en uteservering med varsin öl och hade det gött. Haha gissar att man blir lite isolerad här ute på vischan för vi var helt fascinerade av allt folk!

Ikväll ska vi kolla på Eurovision hos Hinz och Chris. Gud jag var så nervös i torsdags när de ropade upp Sverige sist av alla, och shit vilken jubel det blev i soffan när vi äntligen kunde andas ut och var vidare! Vet inte om det kommer räcka så långt ikväll, men killen är ju jäkligt charmig och förhoppningsvis går han hem hos Europas alla unga tjejer!


Modevisningen förra helgen


Kommentarer
Postat av: Nova

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-12 @ 12:55:32
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Eva

Tack på mycket! :) Det är jätteolika, vissa perioder varje dag, men oftast nån gång i veckan kanske! Jag uppdaterar bara när jag hinner och känner för det, vill inte att det ska vara nåt tvång

2011-07-13 @ 00:19:53
URL: http://evalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0