Beyoncé

I måndags var det Beyoncé på Scandinavium! Har inte hunnit skriva sedan dess, så måste göra det nu!

Ända sedan vi bokade biljetterna har konserten kännts så himla långt fram, så det var liksom som att man inte var beredd när den väl kom. Men vi behövde inte oroa oss för att ha kastat pengarna i sjön! Det var huuuur bra som helst, och jag menar det verkligen! Den kvinnan kan verkligen sjunga och dansa, dessutom är hon typ den snyggaste som finns och har otroligt bra låtar. Kan det bli bättre???

Efteråt bestämde jag och Stina oss för att vi absolut skulle ha varsin t-shirt och det gjorde att vi inte hann med den pendeln vi hade tänkt att ta. Det var verkligen tur, för tack vare det satte vi oss en stund på McDonald's. Och vilka kommer inte in där om inte Beyoncés körtjejer och dansare!?! Vi fick ta kort med dem och till slut vågade vi även fråga en av danstjejerna om hon kunde visa oss "Single Ladies"-dansen. Det gjorde hon och

VI STOD ALLTSÅ INNE PÅ MCDONALD'S OCH DANSADE SINGLE LADIES-DANSEN MED BEYONCÉS RIKTIGA DANSARE!!!!!

Vi har ju verkligen gått omkring och gjort den dansen heeeeeeela tiden de senaste veckorna och nu fick vi göra den på riktigt liksom! Snacka om lyckad kväll!!!!!!!!









Vi och körtjejerna


Dalia och Beyoncés dansare


Jag, Frida, Stina och Beyoncés dansare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0